Inspiration och pepp Kost mobil Resan Tankar om ting Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

extrafint frukostmys

Det är de små sakerna som gör livet som allra finast. De små sakerna man klämmer in lite spontant, utan krav och enbart för att det känns så himla rätt i magen. En sådan sak är att bjuda över en fin vän på frukost, sitta i flera timmar och äta, dricka, prata och skratta. En torsdag. Visst, resten av dagen blir lite stressigare, men den tar man sig lätt an efter lite reload av energi som en bästis-dejt ger.

Jag och min vän Ditte har sagt att vi banne mig ska få till en frukost i veckan, och hittills har vi skött oss bra sedan det löftet gavs. Vi dricker juice ur glasburkar, staplar kokta ägg på hög, dricker massa koppar kaffe och pratar om våra liv som mellan dessa frukostträffar spretar åt helt olika håll – men vi hittar alltid tillbaka. Vid frukostbordet, en helt vanlig torsdag, sörplandes rosa rödbetsjuice med duggregn utanför fönstret, är det bara två gamla bästisar som trots väldigt olika liv och vardag njuter av de där glittrande småsakerna som gör livet som allra finast. Till exempel varandra.

frukostmys2

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Maja
  4 oktober, 2014 at 11:27

  Gud vad mysigt! Ha en bra lördag fina du, kram 🙂
  http://www.healthymaja.devote.se

 • Svara
  Maja
  4 oktober, 2014 at 11:27

  Gud vad mysigt! Ha en bra lördag fina du, kram 🙂
  http://www.healthymaja.devote.se

 • Svara
  pilla
  4 oktober, 2014 at 11:34

  Mysigt!

 • Svara
  pilla
  4 oktober, 2014 at 11:34

  Mysigt!

 • Svara
  Marie Andersson
  5 oktober, 2014 at 09:45

  Å, vad mysigt ni ser ut att ha det, och din beskrivning gör att man riktigt känner av den goa och mysiga stämningen vid frukostbordet <3 Jag tänkte bara fråga var du köpt de underbara "rödbetsjuice-glasburkarna"? 🙂

  Kram från mig

 • Svara
  Marie Andersson
  5 oktober, 2014 at 09:45

  Å, vad mysigt ni ser ut att ha det, och din beskrivning gör att man riktigt känner av den goa och mysiga stämningen vid frukostbordet <3 Jag tänkte bara fråga var du köpt de underbara "rödbetsjuice-glasburkarna"? 🙂

  Kram från mig

Lämna ett svar