lifestories Okategorierat Vardagsuppdatering

Måndagslistan: mina mest spelade låtar just nu

Jag vet inte hur ni funkar, men jag är en ”sådan där” som när jag hittar en ny låt jag gillar, så lyssnar jag på just precis den låten just precis hela tiden. Det är faktiskt inte ens en överdrift när jag säger att det har hänt att jag lyssnat på samma låt på repeat genom ett helt träningspass. Eller ja – faktum är att det händer rätt ofta…

Därför tänkte jag idag dela med mig utav några av de låtar som spelats allra flitigast under mina träningspass den senaste tiden. En måndag för snart två månader sedan inledde jag veckan med inlägget fem musiktips en grå måndag och eftersom denna måndag är betydligt mindre grå, så tänkte jag fira det med några extratips – här kommer mina åtta favoriter just nu!

musicmonday2

Mina åtta mest spelade låtar just nu:

Karma – ALMA [ spotify || youtube ]

Capsize – Frenship feat. Emily Warren [ spotify || youtube ]

Bonbon – Era Istrefi [ spotify || youtube ]

Fakking Jävla Underbar – Adrian Modiggård [ spotify || youtube ]

Självantänd – Movits [ spotify || youtube ]

Surviving – Sondr feat. Joe Cleere [ spotify || youtube ]

Freak – R3hab & Quintino [ spotify || youtube ]

How I Feel – Florida [ spotify || youtube ]

Vilka är dina mest spelade låtar just nu? Musiktips kan en ju aldrig ha för många av, så dela med dig i kommentarsfältet!

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Sofia
  13 juni, 2016 at 13:31

  Kul att få lite inspiration. Här lite ont om den just nu. Dessa lyssnar jag på just nu, är alldeles för lik dig. Nöter sönder låtarna ju..:)
  Afterlife- Morten Granau
  The underground – Abel Ramos Remix – Celeda
  /S

 • Svara
  Mia
  15 juni, 2016 at 07:26

  Tack för jättebra tips! ”Självantänd” åkte in på min sommarlista 🙂

Lämna ett svar