Fannys Favvo Frågor och svar Inspiration och pepp Kost Recensioner Vardagsuppdatering

Min lille Ken

Vi fortsätter kika i mina skåp för att se vad det är för manicker jag använder mig av när det härjas i köket. Näst på tur min mixer. (Jag har två – denna och en stavmixer med lite tillbehör, men den kollar vi på nästa gång!)

Den här mixern är fantastisk, och jag använder den nästan dagligen. Eller vaddå nästan, jag använder den absolut dagligen. Märket är Kenwood, och den är stabil, stilren och kraftfull. I denna gör jag nötsmör av både råa och rostade nötter, smoothies och glass med fryst banan, is och annat riktigt ”hårt”. Jag har slängt ner både det ena och andra i den här kompisen – och allt har den klarat galant. Lätt att ta isär, rengöra och ja, använda såklart!

kenwoodmixerJag hittade inte min ”färg” (dvs enbart rött lock) men det är denna modell.

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  Josefine
  21 oktober, 2014 at 09:03

  Här är en till med många mixrar! Tre. Och jag använder alla, fast till olika saker:-).

 • Svara
  Josefine
  21 oktober, 2014 at 09:03

  Här är en till med många mixrar! Tre. Och jag använder alla, fast till olika saker:-).

 • Svara
  Hanna
  21 oktober, 2014 at 15:41

  Alltså, min mixer är betydligt starkare än den här (1200w) men klarar inte bananglass eller sånt. Jättebra till smoothies dock. Hur gör du bananglassen? Liksom banan i skivor som du lägger i frysen å sen tar upp? Tinar du nåt?

  • Svara
   roethlisberger
   22 oktober, 2014 at 07:27

   Banan skivad och fryst, ja. Tinar i den mån att jag slänger ner dem i mixern och ev kanske det tar en minut att ha i carob/mesquite eller annan smaksättning.. men annars nej, väntar inte tjugo minuter innan jag kör, liksom. Funkar kanon.

 • Svara
  Hanna
  21 oktober, 2014 at 15:41

  Alltså, min mixer är betydligt starkare än den här (1200w) men klarar inte bananglass eller sånt. Jättebra till smoothies dock. Hur gör du bananglassen? Liksom banan i skivor som du lägger i frysen å sen tar upp? Tinar du nåt?

  • Svara
   roethlisberger
   22 oktober, 2014 at 07:27

   Banan skivad och fryst, ja. Tinar i den mån att jag slänger ner dem i mixern och ev kanske det tar en minut att ha i carob/mesquite eller annan smaksättning.. men annars nej, väntar inte tjugo minuter innan jag kör, liksom. Funkar kanon.

 • Svara
  Jenny
  21 oktober, 2014 at 19:24

  Funkar en kannmixer som den här bättre att göra nötsmör med än en matberedare tycker du?

  • Svara
   roethlisberger
   22 oktober, 2014 at 07:26

   jag har aldrig ägt en matberedare så kan nog inte svara på vilken som funkar bäst – bara att denna funkar kanon 🙂

 • Svara
  Jenny
  21 oktober, 2014 at 19:24

  Funkar en kannmixer som den här bättre att göra nötsmör med än en matberedare tycker du?

  • Svara
   roethlisberger
   22 oktober, 2014 at 07:26

   jag har aldrig ägt en matberedare så kan nog inte svara på vilken som funkar bäst – bara att denna funkar kanon 🙂

Lämna ett svar