Fannys Favvo Inspiration och pepp Vardagsuppdatering

Leilas General Store

I förra veckan när jag var i MOOD gallerian för möten och lunch hann jag inte riktigt kika i butikerna som finns där, så när jag denna vecka var tillbaka för nya möten passade jag på att smita in i Leilas butik ”Leilas General Store”. Det var tur att jag hade bråttom för herregud vad jag kunnat spendera pengar där inne!

En liten påse fick jag med mig i alla fall, och eftersom jag vet att jag snart ”har vägarna förbi” igen, anar jag att det blir fler… Fantastiskt fina saker till köket, maten och baket. Alltså jag ville ha med mig ungefär varenda pryl.

leilas1

Något jag länge letat efter är sådana där take away-inspirerade papperslådor. Som man ser i filmer att det äts nudlar och wok ur. Som jag inte riktigt förstår hur de inte kan läcka olja och annan vätska, men ändå bara velat ha – för det ser ju så mysigt ut! Att uppkrupen i soffan, sörpla nudlar ur en söt liten låda med pinnar i högsta hugg. Jag ser fram emot att kreera lite asiatiska rätter kommande veckor…

leilas4

En annan sak jag letat förgäves efter är tunna papper med ”retro” tidningstryck. Visst, man kan ta en vanlig tidning men de är inte fina! Jag vill ha svartvitt, vackra bokstäver och tunt material. Det är svårare att hitta än man kanske kan tro, kan jag meddela. Så de fick också följa med hem från butiken. Fish and chips, säger jag bara. 

leilas3

Slutligen var det viktiga budskap jag plockade med mig hem. Vissa saker behöver man vara extra tydlig med. Så vi inte glömmer vad som är viktigt här i livet.

leilas2

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  26 oktober, 2014 at 11:33

  håller helt med – allt blir roligare när det är fint!!

 • Svara
  Träningsglädje
  26 oktober, 2014 at 11:33

  håller helt med – allt blir roligare när det är fint!!

 • Svara
  Karin FitnessochHälsa
  26 oktober, 2014 at 21:20

  Jag skulle också kunna köpa allt i den butiken!

  • Svara
   roethlisberger
   27 oktober, 2014 at 18:47

   Den är fantastisk!

 • Svara
  Karin FitnessochHälsa
  26 oktober, 2014 at 21:20

  Jag skulle också kunna köpa allt i den butiken!

  • Svara
   roethlisberger
   27 oktober, 2014 at 18:47

   Den är fantastisk!

Lämna ett svar