Inspiration och pepp Press & Event Tankar om ting Träning Vardagsuppdatering

Fitness Festivalen – SR SPRINT

Kompisar, jag kan ha tagit mig vatten över huvudet.

Ibland är jag lite snabb att skrika JA när något låter förbannat himla jätteskoj. Innan jag riktigt tänkt efter och varit sådär trist ”realistisk”. Men å andra sidan rynkar jag förnämt näsan åt realistiskt och tycker att använder man det ordet är det man i själva verket gör att sätta en gräns för vad man klarar av. Innan man ens försökt. Och det gillar vi ju inte.

Så jag står ändå fast vid mitt ja, och kan därför meddela att jag kommer springa SR Sprint den 30 november under Fitness Festivalen i Göteborg. Det är en sprintbana på 4 km med 16 hinder längs vägen, anordnad av Superior Race. Beskrivningen på hemsidan lyder; ”Sprintbanan är en specialdesignad bana som kommer bestå av stora, intensiva och utmanande hinder. En bana som kräver det yttersta av din prestation. Ni kommer att få krypa under taggtråd, välta stora däck, hänga i ringar över ån, klättra i rep, passera eldhinder, utmana våra gladiatorer bland flera andra galna hinder.”

Precis. När jag fick frågan var min första tanke ”4 km? Det är lagom långt för mig”. Jag inser nu, efter att ha läst mer om banan, samt kollat videon nedan, att de fyra kilometrarna är mitt minsta bekymmer.

Men, det ska såklart bli fruktansvärt roligt och jag kommer tillbringa en helg med goa vänner i en go stad och träffa massa andra goa människor under tiden. Kolla på vänner som efter månaders slit ställer sig på scen, mingla på mässan och bara andas träningspepp, rörelseglädje och en jäkla massa power.

Ska någon av er till Göteborg under Fitness Festivalen? Ses vi där?! Jag ska försöka hinna med ett besök på Wenngarn senare ikväll för att gå lite armgång. Känns ju motiverat, om vi säger så.

Du kanske gillar

28 Kommentarer

 • Svara
  Filippa
  27 oktober, 2014 at 14:26

  Fitnessfestivalen känns mest som en självklarhet, den verkar fantastiskt bra anordnad och givetvis så ska det bli kul att träffa folk med lika intressen! Haha faan va kul att springa banan, lycka till!

  • Svara
   roethlisberger
   27 oktober, 2014 at 18:44

   Ja men visst, ska bli så kul! Längtar redan massa massa 🙂 Om du ser mig får du hojta till 🙂
   (banan skrämmer slaget ur mig redan så försöker inte tänka på den, hahah. Men tack!!)

 • Svara
  Filippa
  27 oktober, 2014 at 14:26

  Fitnessfestivalen känns mest som en självklarhet, den verkar fantastiskt bra anordnad och givetvis så ska det bli kul att träffa folk med lika intressen! Haha faan va kul att springa banan, lycka till!

  • Svara
   roethlisberger
   27 oktober, 2014 at 18:44

   Ja men visst, ska bli så kul! Längtar redan massa massa 🙂 Om du ser mig får du hojta till 🙂
   (banan skrämmer slaget ur mig redan så försöker inte tänka på den, hahah. Men tack!!)

 • Svara
  Luisa
  27 oktober, 2014 at 15:32

  Åh är väldigt sugen på att gå nu när du skrev om det. Får se!

  • Svara
   roethlisberger
   27 oktober, 2014 at 18:37

   Kul! Om du går hoppas jag du hejar om du får syn på mig i vimlet! 🙂

 • Svara
  Luisa
  27 oktober, 2014 at 15:32

  Åh är väldigt sugen på att gå nu när du skrev om det. Får se!

  • Svara
   roethlisberger
   27 oktober, 2014 at 18:37

   Kul! Om du går hoppas jag du hejar om du får syn på mig i vimlet! 🙂

 • Svara
  Victoria
  27 oktober, 2014 at 17:32

  Låter riktigt spännande! Vilken rolig utmaning! Lycka till! Det kommer gå superbra 😀

  Jag ska till Fitnessfestivalen under lördagen, var där förra året och det var hel grymt! Kommer bli ännu bättre i år! Skulle vara så roligt om jag såg dig där, du är en förebild! <3 kram

  • Svara
   roethlisberger
   27 oktober, 2014 at 18:37

   Ja verkligen utmaning! Ska bli superkul verkligen 😀

   Vad kul, jag har ju aldrig varit där, märkligt nog. Sagt varje år att jag ska… men det har inte blivit av! Så nuså, äntligen 🙂 Om du ser mig – greppa tag, ropa, vinka, whatever men säg jättegärna hej! Skulle göra mig väldigt glad 🙂 Kram!

 • Svara
  Victoria
  27 oktober, 2014 at 17:32

  Låter riktigt spännande! Vilken rolig utmaning! Lycka till! Det kommer gå superbra 😀

  Jag ska till Fitnessfestivalen under lördagen, var där förra året och det var hel grymt! Kommer bli ännu bättre i år! Skulle vara så roligt om jag såg dig där, du är en förebild! <3 kram

  • Svara
   roethlisberger
   27 oktober, 2014 at 18:37

   Ja verkligen utmaning! Ska bli superkul verkligen 😀

   Vad kul, jag har ju aldrig varit där, märkligt nog. Sagt varje år att jag ska… men det har inte blivit av! Så nuså, äntligen 🙂 Om du ser mig – greppa tag, ropa, vinka, whatever men säg jättegärna hej! Skulle göra mig väldigt glad 🙂 Kram!

 • Svara
  Maria
  28 oktober, 2014 at 05:39

  Lycka till !! Ser faktiskt jättekul ut (fast tufft) ..
  🙂

 • Svara
  Maria
  28 oktober, 2014 at 05:39

  Lycka till !! Ser faktiskt jättekul ut (fast tufft) ..
  🙂

 • Svara
  Maria
  28 oktober, 2014 at 05:40

  Lycka till !! Ser faktiskt jättekul ut (fast tufft) ..
  🙂

  • Svara
   roethlisberger
   28 oktober, 2014 at 14:15

   haha ja, kul men tufft! Kommer bli skitroligt 😀

 • Svara
  Maria
  28 oktober, 2014 at 05:40

  Lycka till !! Ser faktiskt jättekul ut (fast tufft) ..
  🙂

  • Svara
   roethlisberger
   28 oktober, 2014 at 14:15

   haha ja, kul men tufft! Kommer bli skitroligt 😀

 • Svara
  Johanna
  28 oktober, 2014 at 06:58

  Fasiken vad roligt, var också lite sugen på att ställa upp i SR men har inte riktigt pengarna.
  Men jag ska på Fitnessfestivalen i alla fall, och du, vi får ju se till att ses en sväng då, då det aldrig blev av när jag bodde i Stockholm. Jag har ju nämligen flyttat till Gbg också 😉 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   28 oktober, 2014 at 14:14

   JAAAA fan vi måste ses! Hade inte ens fattat att du flyttat igen… undrade varför du aldrig kom på fika 😉

 • Svara
  Johanna
  28 oktober, 2014 at 06:58

  Fasiken vad roligt, var också lite sugen på att ställa upp i SR men har inte riktigt pengarna.
  Men jag ska på Fitnessfestivalen i alla fall, och du, vi får ju se till att ses en sväng då, då det aldrig blev av när jag bodde i Stockholm. Jag har ju nämligen flyttat till Gbg också 😉 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   28 oktober, 2014 at 14:14

   JAAAA fan vi måste ses! Hade inte ens fattat att du flyttat igen… undrade varför du aldrig kom på fika 😉

 • Svara
  Ellinor
  28 oktober, 2014 at 07:44

  Jag kommer att vara där hela helgen. Varvar jobb med lite privat egennytta 😉 Dock inte anmäld till några tävlingar eller dyl. Nöjer mig med att iaktta alla andra kämpar och därefter banna mig själv att jag inte ställde upp 😉
  Lycka till!

  • Svara
   roethlisberger
   28 oktober, 2014 at 14:14

   Haha bra där! Lite så jag också gör – klart man ska samordna jobb så man kan ha lite extra kul på plats 😉 Om du ser mig får du heja!

 • Svara
  Ellinor
  28 oktober, 2014 at 07:44

  Jag kommer att vara där hela helgen. Varvar jobb med lite privat egennytta 😉 Dock inte anmäld till några tävlingar eller dyl. Nöjer mig med att iaktta alla andra kämpar och därefter banna mig själv att jag inte ställde upp 😉
  Lycka till!

  • Svara
   roethlisberger
   28 oktober, 2014 at 14:14

   Haha bra där! Lite så jag också gör – klart man ska samordna jobb så man kan ha lite extra kul på plats 😉 Om du ser mig får du heja!

 • Svara
  Eveliina
  29 oktober, 2014 at 08:02

  Jag ska till Fitnessfestivalen, ska heja på dig i loppet då! 😀 Hoppas vi ses (igen)!

 • Svara
  Eveliina
  29 oktober, 2014 at 08:02

  Jag ska till Fitnessfestivalen, ska heja på dig i loppet då! 😀 Hoppas vi ses (igen)!

Lämna ett svar