Träning Vardagsuppdatering

ett dygn senare

Efter lite om och men hittade jag gymmet, köpte kortet, lyckades låsa in mina grejer… det är ett sådant där gym för bara kvinnor, ni vet. Första gången jag tränar på ett sådant. Att dessutom göra det i Schweiz är aningen… udda. Här tränas det så hårt att man kan köra i jeansen. Tio minuter på ”skak-plattan” (vad heter de, ni vet där man ”skakar bort fettet”…. ha) räknas som ett bra pass på gymmet, och vikterna går upp till tio kilo. Juste, man får inte ha med sig dryck in på gymmet. Eh.

Men – allt fanns, och min dag kunde inte startat bättre än med ett biceps- och tricepspass innan frukost! Efter det en heldag på stan och sedan stod jag för matlagningen igen innan det nu är dags för sängen. Vädret är supertrist men vad gör väl det, jag har min fina familj, mobilen är avstängd (och DET är en befrielse! Varför stänger jag inte av den oftare?!) och nu kan jag som sagt dessutom svetta av mig lite med jämna mellanrum på gymmet nere i byn. Ikväll somnar jag med ett gott lugn i magen, det var länge sedan. Nästan ovant, känns det..IMG_8933

Du kanske gillar

18 Kommentarer

 • Svara
  Antonia
  11 september, 2013 at 21:30

  Härligt att äntligen se ett inlägg från dig! Kul att se att du mår bra och saker och ting börjar falla sig på plats.

  Kram!
  Antonia

 • Svara
  Antonia
  11 september, 2013 at 21:30

  Härligt att äntligen se ett inlägg från dig! Kul att se att du mår bra och saker och ting börjar falla sig på plats.

  Kram!
  Antonia

 • Svara
  Linnéa Dahlin
  12 september, 2013 at 07:46

  Wow, så snygg du är!! 🙂
  Har du något tips när man är hemma och sjuk? Du var ju det precis?
  Jag bara äter och äter och äter 😉 Btw, jag är linneadahlin90 på instagram 🙂

  /Linnéa

  • Svara
   roethlisberger
   12 september, 2013 at 11:42

   haha åh, då vet jag vem du är 😉 hade faktiskt inte kopplat det om du inte skrivit ut det – så tack!
   och uscha, jaaa jag var sjuk och det enda man gör (och SKA göra) är att äta 🙂 jag åt så mycket frukt och grönt jag bara kunde, och glass och smoothie och milkshake och sådant ”kallt och skönt” för halsen liksom. Gör det hela till en fin återhämtningsperiod, där du vilar, äter och sover så mycket som möjligt. Du har ju inget val, right? Lika bra att göra det bästa utav det och få fina förutsättningar till när du väl kan återgå till träningen osv 🙂
   se bra filmer, provbaka något gott (om du orkar) och sitt i solen för att insupa det sista av sommaren.. 🙂

   • Svara
    Linnéa Dahlin
    13 september, 2013 at 08:20

    Tack Gumman! Skall lyssna på dina tips. Tyvärr har jag en hel del plugg att ta tag i 😉 så det blir inte så mycket film, men skall försöka klämma in det också!!
    Ha en fantastisk resa nu och njut med familjen, det är det bästa man har <3
    Btw, såg att du skulle åka till Gbg och träna med Fannie, om du är där när jag kommer hem (är i luleå och pluggar, kommer hem den 2 oktober och är i gbg i en vecka) så kanske vi alla tre kan köra ett pass? 🙂
    KRAMAR

    • Svara
     roethlisberger
     13 september, 2013 at 11:33

     nämen (!) jag ska till göteborg helgen den 5-6 oktober 🙂 med min mor dock, så kan tyvärr inte hänga allt för länge (känns lite otrevligt mot mami hehe) men har varnat henne att jag vill iväg och gymma med fannie som sagt – för min del bara kul om du hänger på! 😀 du känner väl fannie? prata med henne om det du, jag kommer fm den 5e, hem 6e på kvällen.. 🙂 kramar, och kryakrya!!

     • Linnéa Dahlin
      13 september, 2013 at 12:21

      Jaa, jag känner Fannie 🙂 Eller vi har gymmat ihop några gånger och håller god kontakt 🙂 Vi kan ju fråga om det är okej för henne att jag är på 🙂 Men vi löser en tid som passar oss alla. Jag skall på sjukgymnastdagarna som är en stor mässa i gbg, men jag kommer ju ha tid för träning!!! KUL!!! 🙂
      Hoppas att vi ses då!!
      KRAM

 • Svara
  Linnéa Dahlin
  12 september, 2013 at 07:46

  Wow, så snygg du är!! 🙂
  Har du något tips när man är hemma och sjuk? Du var ju det precis?
  Jag bara äter och äter och äter 😉 Btw, jag är linneadahlin90 på instagram 🙂

  /Linnéa

  • Svara
   roethlisberger
   12 september, 2013 at 11:42

   haha åh, då vet jag vem du är 😉 hade faktiskt inte kopplat det om du inte skrivit ut det – så tack!
   och uscha, jaaa jag var sjuk och det enda man gör (och SKA göra) är att äta 🙂 jag åt så mycket frukt och grönt jag bara kunde, och glass och smoothie och milkshake och sådant ”kallt och skönt” för halsen liksom. Gör det hela till en fin återhämtningsperiod, där du vilar, äter och sover så mycket som möjligt. Du har ju inget val, right? Lika bra att göra det bästa utav det och få fina förutsättningar till när du väl kan återgå till träningen osv 🙂
   se bra filmer, provbaka något gott (om du orkar) och sitt i solen för att insupa det sista av sommaren.. 🙂

   • Svara
    Linnéa Dahlin
    13 september, 2013 at 08:20

    Tack Gumman! Skall lyssna på dina tips. Tyvärr har jag en hel del plugg att ta tag i 😉 så det blir inte så mycket film, men skall försöka klämma in det också!!
    Ha en fantastisk resa nu och njut med familjen, det är det bästa man har <3
    Btw, såg att du skulle åka till Gbg och träna med Fannie, om du är där när jag kommer hem (är i luleå och pluggar, kommer hem den 2 oktober och är i gbg i en vecka) så kanske vi alla tre kan köra ett pass? 🙂
    KRAMAR

    • Svara
     roethlisberger
     13 september, 2013 at 11:33

     nämen (!) jag ska till göteborg helgen den 5-6 oktober 🙂 med min mor dock, så kan tyvärr inte hänga allt för länge (känns lite otrevligt mot mami hehe) men har varnat henne att jag vill iväg och gymma med fannie som sagt – för min del bara kul om du hänger på! 😀 du känner väl fannie? prata med henne om det du, jag kommer fm den 5e, hem 6e på kvällen.. 🙂 kramar, och kryakrya!!

     • Linnéa Dahlin
      13 september, 2013 at 12:21

      Jaa, jag känner Fannie 🙂 Eller vi har gymmat ihop några gånger och håller god kontakt 🙂 Vi kan ju fråga om det är okej för henne att jag är på 🙂 Men vi löser en tid som passar oss alla. Jag skall på sjukgymnastdagarna som är en stor mässa i gbg, men jag kommer ju ha tid för träning!!! KUL!!! 🙂
      Hoppas att vi ses då!!
      KRAM

 • Svara
  Mona
  12 september, 2013 at 10:56

  Hej!

  Har missat din koppling till Schweiz.. Är du uppvuxen där? Är det ångestfyllt att resa dit? Du behöver inte dela med dig om du inte vill (ofc).

  Kram

  • Svara
   roethlisberger
   12 september, 2013 at 11:45

   Hej! Min pappa (och alla på hans sida, farföräldrar etc alltså) är Schweizare och bor här. Jag flyttade till Sverige med min mamma (som är svenska) när jag var 3 år, så minns inte tiden då jag bodde här ”på riktigt”. Sedan dess besöker jag Schweiz några gånger om året, och har som sagt större delen av min familj här nere 🙂
   Det har varit väldigt jobbigt att resa hit, främst när jag var sjuk. Mentaliteten är lite annorlunda och psykisk ohälsa är överlag inte riktigt ”okej” i min familj (varken den schweiziska eller svenska) och att dessutom ha språkbarriären (även om jag talar flytande tyska) gör det inte lättare.. men just nu är det bra, äntligen, och jag har det efter omständigheterna bra här nere 🙂
   Kram

 • Svara
  Mona
  12 september, 2013 at 10:56

  Hej!

  Har missat din koppling till Schweiz.. Är du uppvuxen där? Är det ångestfyllt att resa dit? Du behöver inte dela med dig om du inte vill (ofc).

  Kram

  • Svara
   roethlisberger
   12 september, 2013 at 11:45

   Hej! Min pappa (och alla på hans sida, farföräldrar etc alltså) är Schweizare och bor här. Jag flyttade till Sverige med min mamma (som är svenska) när jag var 3 år, så minns inte tiden då jag bodde här ”på riktigt”. Sedan dess besöker jag Schweiz några gånger om året, och har som sagt större delen av min familj här nere 🙂
   Det har varit väldigt jobbigt att resa hit, främst när jag var sjuk. Mentaliteten är lite annorlunda och psykisk ohälsa är överlag inte riktigt ”okej” i min familj (varken den schweiziska eller svenska) och att dessutom ha språkbarriären (även om jag talar flytande tyska) gör det inte lättare.. men just nu är det bra, äntligen, och jag har det efter omständigheterna bra här nere 🙂
   Kram

 • Svara
  Bea
  24 september, 2013 at 20:26

  Gud så stark du är, imponerande!!!

 • Svara
  Bea
  24 september, 2013 at 20:26

  Gud så stark du är, imponerande!!!

Lämna ett svar