Uncategorized

Instalately

Följer ni mig på Instagram? Jag heter roethlisbergerphoto och där kommer det lite fler updates från min vardag, där en bild får tala när ord är överflödiga. Jag har tillexempel skapat lite fina recept till projekt och uppdrag jag snaaart kan dela med mig av (värt väntan, tro mig, kakorna och chipsen på bild nedan är to-die-for), jag har gotte-shoppat på favoritbutiken Gryningens, ätit pizza med en finfin vän – en vän som också spontant kom med ett paket innehållandes nya träningslinnen, och så har jag fotat ett bröllopspar och deras dotter.

Ja, det är lite av vad man kan hitta på min instagram – välkommen ”in till mig” för mer vardagsfint!

instalatelyokt

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  29 oktober, 2014 at 12:25

  Jajamänsan det kan du fethaja att jag gör! 🙂 Gillar särskilt de bilder med lite längre kloka texter.

 • Svara
  Marja - Baka Sockerfritt
  30 oktober, 2014 at 10:19

  Härliga bilder! Följer dig nu 🙂

Lämna ett svar