kitchenstories Kost Okategorierat Recept Uncategorized

Äntligen – nu har bloggen ett RECEPTINDEX

Vid det här laget har jag delat med mig av hundratals recept här i bloggen, och även om samtliga recept har sorterats i olika kategorier, så har de varit svårhittade. Inte minst för nya läsare, och vetskapen om att många missar några av mina bästa recept enbart pga:svårhittade har känts supertrist.

Så, nu har jag alltså gått igenom över fyra år av bloggade recept. Vilket varit precis lika tidskrävande (och emellanåt superdupermegaübertråkigt) som det låter, men nu när det är gjort känns det ändå värt det. Uppe i menyn till höger hittar ni nu bloggens nya RECEPTINDEX ;

receptindex1

Jag har skapat kategorier och sorterat efter typ av recept, då det är vad jag själv brukar ”gå på”. Ni ser dem allihop här, vad tycker ni? Bra? Nja? Inte alls? Jag vill ju underlätta för ER, så kom gärna med feedback, önskemål och synpunkter på hur ni tänker blir bäst!?

receptindex2

Du kanske gillar

9 Kommentarer

 • Svara
  Daniela
  24 juli, 2016 at 12:15

  Tyckte index med indelningen av recept var jättebra! ? Här ska bakas! ?

 • Svara
  Veronika
  24 juli, 2016 at 18:46

  Jättebra!! 😉

 • Svara
  Sofia
  24 juli, 2016 at 19:05

  Cred till bästa dig!!!
  Ser riktigt snyggt ut!

 • Svara
  Anna - Trend o träning
  24 juli, 2016 at 20:46

  Grymt Fanny & OJ vad snygg bloggen blivit. Jag slutar aldrig imponeras av dig.

  KRAM & njut av sommaren!

 • Svara
  Frida
  26 juli, 2016 at 06:57

  Superbra!:) det var några länkar i inläggen som inte funkade för mig, i ett inlägg hade du länkat till dina favoritrecept med silkestofu men det funkade inte att klicka på länken. Nu råkar det stå en förpackning silkestofu i kylskåpet som jag inte vet jag ska göra med. Du skrev i inlägget https://roethlisberger.se/2014/04/20/chocolate-cookie-dough-fudge-cake/m en chokladmousse på silkestofu och det låter smaskens, har du möjlighet att länka till receptet?

  • Svara
   roethlisberger
   27 juli, 2016 at 17:37

   Hej!
   Ja jag tror det är för att de ”tillbaka länkarna” är från tiden då jag bloggade på bloggaromträning, så inläggen finns kvar här på nya bloggen, men länkarna har ju ändrats sedan dess. Försöker uppdatera dessa länkar allt eftersom jag ”hittar dem”, tack för att du uppmärksammade mig på just detta recept! Här hittar du chokladkrämen med silkes tofu; https://roethlisberger.se/2012/09/19/chokladig-post-workout/

 • Svara
  Sannah
  26 juli, 2016 at 19:48

  Kanonbra indelning tycker jag! Och vilken imponerande samling recept det är, du är så duktig Fanny! Tack för att du delar med dig, jag inspireras ständigt av det du gör!

 • Svara
  Hanna
  27 juli, 2016 at 09:56

  Ser grymt ut, kanske möjlighet att söka på allergener/matgrupper? Är själv mjölk intolerant (ej vegan) och kan oftast inte testa dina recept.Men jag älskar de jag kan äta 🙂 din kikärtskaka med choklad och sötpotatisäppelkakan är två favoriter jag gjort hur många gånger som helst. Och de veganska cheesecakesen, nom!

 • Svara
  Emilia
  17 augusti, 2016 at 08:47

  Grymt! Underlättar verkligen ?

Lämna ett svar