Vardagsuppdatering

Photoshoot för W-sportswear

Veckans onsdag spenderades ute på Wenngarn, och för en gångs skull var det inte träning som lockade dit mig utan en fotografering.

Som ni vet blev jag blixtförälskad i mina träningskläder från W-Sportswear, och jag har burit dem med glädje sedan dagen jag fick hem dem –både på gymmet och hemma. Så när jag fick frågan att fotas i kläderna för lite olika grejer framöver, tackade jag direkt ja. Idag var det dags och vi var på plats på ett ljust, luftigt och tomt Wenngarn vid halv elva i morse – för att köra på till närmare fyra.

Babyolja, sprayflaskor, blixtar och en hel drös fina skratt. Bra dag och jag väntar nu ivrigt på att se resultatet! Men Marie hann ta ett helt gäng ”behind-the-scenes”bilder under dagen;

phoyoshootwennokt

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Tanja
  30 oktober, 2014 at 09:52

  Alltså… shit… vilken utveckling du har åstadkommit! *superimponerad* Bra jobbat!! 😀

 • Svara
  Tanja
  30 oktober, 2014 at 09:52

  Alltså… shit… vilken utveckling du har åstadkommit! *superimponerad* Bra jobbat!! 😀

Lämna ett svar