Fannys Favvo Frågor och svar Inspiration och pepp Press & Event Recensioner Resan Tankar om ting Träning Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

W-sportswear

För mig är det viktigt med ärlighet och öppna kort. Både i ”vanliga livet” och här på bloggen. Med jämna mellanrum får jag frågor gällande samarbeten, spons och om jag verkligen skriver mina egna åsikter eller någonsin får betalt för att skriva vad någon annan vill att jag ska skriva.

Såhär är det – jag skapade den här bloggen för att ha roligt. För att vara kreativ, för att utmana min fantasi gällande spännande och nytänkande recept, för att hålla mig själv motiverad att fortsätta kämpa för livet och lyckan när jag kom ur min depression. Att bloggen växte, att ni läsare fortsatte besöka, att företag tog kontakt och att jag breddade mitt sociala nätverk på så många fantastiska vis är jag idag ofantligt tacksam och glad för. Idag är bloggen en stor del av mitt liv och finns ständigt med i min vardag. Men jag är precis samma Fanny bakom skärmen, och för mig är mina grundvärderingar väldigt väldigt viktiga, och jag har stått fast vid dem sedan dag 1.

Jag har inte ens haft företag förrän i somras, så pengar har jag hittills inte tjänat på bloggen. Jag delar gärna med mig av tips och favoriter till er, men då spelar det ingen roll om jag köpt något på min lokala ICA, fått hem produktprov i brevlådan eller hittat något skoj i en goodiebag på event. Jag vill inte bomba min blogg med recensioner, radda upp lådor med gratisgrejer företag skickar hem för lite exponeringsutrymme. Dels för att jag tycker det är skittråkigt att läsa sådana bloggar själv, samt att jag hellre jobbar långsiktigt med företag, märken och människor vars grundvärderingar och hjärtefrågor ligger i linje med mina. Mina åsikter är inte till salu, men hittar jag nya grejer jag gillar är ju halva glädjen i de upptäckterna att dela dem med er! Oavsett om jag hittat dem själv eller företag hittat hit och kontaktat mig. Poängen och det som är viktigt för mig är att allt som hamnar här på roethlisberger.se vill jag kunna stå för.

I fredags träffade jag grundaren för det nya klädmärket Wallderinska. Jag hittade deras hemsida för några veckor sedan och föll direkt för den stilrena designen. Efter att ha läst på om kläderna, vad som skiljer dem från andra kläder och hur mycket tanke som ligger bakom hela märket valde jag att kontakta Marie, som alltså är grundare. Efter ett gäng mail (något jag också uppskattade; det var lika viktigt för Marie att veta vem jag är och vad jag står för, som för mig att veta vad som gör w-sportswear speciellt) bokade vi in ett möte och efter den timmen var jag om möjligt bara ännu mer övertygad om att det här är kläder jag med glädje och stolthet vill bära.

Så, jag har nu skrivit på avtal som ambassadör för Wallderinska. Eftersom vi är ärliga här ville jag skriva det. Jag får dock inte en krona vare sig för att skriva det här, eller för att bära kläderna. Däremot hoppas jag framöver kunna utveckla vårt samarbete och jag skulle så gärna vilja ge er alla möjlighet att prova dessa kläder. De är nämligen inte bara snygga utan kvalitén ÄR verkligen något utöver det vanliga. Ni kan läsa om dem här, jag känner att jag babblat tillräckligt för detta inlägg nu 😉

w4 wallderinska1

Vid det här laget vet ni väl redan att jag gillar fina detaljer. Pyssel, rosetter, fina förpackningar… love it! Så bara att få kläderna i ett vackert paket med stor rosett gjorde mig ivrig. När jag packat upp dem, slogs jag redan innan de satt på min kropp, av materialet som inte riktigt går att göra rättvisa i varken bild eller ord. Det är bara kvalité. Som sagt, mer info hittar ni på hemsidan jag länkade till ovan.

wallderinska2

wallderinska3

wallderinska4

Du kanske gillar

15 Kommentarer

 • Svara
  Josefine
  13 oktober, 2014 at 13:24

  Oj, de där kläderna var ju jättesnygga! Jag brukar normalt sett INTE bli särskilt upphetsad av moderna träningskläder – för mycket mönster och fel färger enligt mig, men dessa var någonting jag faktiskt vill ha! Kanske ska hinta något om julklapp för min man;-). Kan du inte fixa någon rabattkod också:-).
  Kramis!

  • Svara
   roethlisberger
   13 oktober, 2014 at 18:29

   PRECIS! Färg och mönster är kul – ibland och till en viss gräns. Jag har ett par sporttoppar i knalliga färger, som liksom syns lite ibland när jag har mina lösare tröjor över 😉 haha, det är lagom för mig det… har jag färg på byxorna måste ALLT annat vara svart. Typ så. Känns som hela jag disco-bubblar annars, haha. Så älskar just stilrenheten och hur de ändå inte är tråkiga – bara snygga!
   Haha, bra julklapps-wish! LOVAR dig de är vääääl värda pengarna!! Men… jag lovar, ska kolla om jag får till något 😉 Stor kram, du är så himla fin som alltid kommenterar, gör mig så glad!

 • Svara
  Josefine
  13 oktober, 2014 at 13:24

  Oj, de där kläderna var ju jättesnygga! Jag brukar normalt sett INTE bli särskilt upphetsad av moderna träningskläder – för mycket mönster och fel färger enligt mig, men dessa var någonting jag faktiskt vill ha! Kanske ska hinta något om julklapp för min man;-). Kan du inte fixa någon rabattkod också:-).
  Kramis!

  • Svara
   roethlisberger
   13 oktober, 2014 at 18:29

   PRECIS! Färg och mönster är kul – ibland och till en viss gräns. Jag har ett par sporttoppar i knalliga färger, som liksom syns lite ibland när jag har mina lösare tröjor över 😉 haha, det är lagom för mig det… har jag färg på byxorna måste ALLT annat vara svart. Typ så. Känns som hela jag disco-bubblar annars, haha. Så älskar just stilrenheten och hur de ändå inte är tråkiga – bara snygga!
   Haha, bra julklapps-wish! LOVAR dig de är vääääl värda pengarna!! Men… jag lovar, ska kolla om jag får till något 😉 Stor kram, du är så himla fin som alltid kommenterar, gör mig så glad!

 • Svara
  Ellenore
  13 oktober, 2014 at 14:35

  Snälla sug åt dig av den här kommentaren, för den är så sann: JÄVLAR VILKEN PANGBRUD. Insida och ut.

  • Svara
   roethlisberger
   13 oktober, 2014 at 18:30

   DU är fantastisk. TACK, och stor kram!

 • Svara
  Ellenore
  13 oktober, 2014 at 14:35

  Snälla sug åt dig av den här kommentaren, för den är så sann: JÄVLAR VILKEN PANGBRUD. Insida och ut.

  • Svara
   roethlisberger
   13 oktober, 2014 at 18:30

   DU är fantastisk. TACK, och stor kram!

 • Svara
  FRUKOSTERA
  13 oktober, 2014 at 17:21

  Sjukt fina kläder på en sjukt fin tjej! 🙂
  http://frukostera.blogg.se

 • Svara
  FRUKOSTERA
  13 oktober, 2014 at 17:21

  Sjukt fina kläder på en sjukt fin tjej! 🙂
  http://frukostera.blogg.se

 • Svara
  Liselott
  13 oktober, 2014 at 20:25

  Jag absolut älskar att du har en sådan integritet och benfast STOLTHET i allt du gör! Och ja, frånvaron av massa titta-vad-jag-fick-gratis-och+därför-snackar-om-grejer + din ärlighet är två stora orsaker till att jag kollar den här bloggen. Every. Damn. Day.

  Puss på dig snygging!

  • Svara
   roethlisberger
   13 oktober, 2014 at 22:07

   Alltså du är för go Liselott! Tack för dina kommentarer, de gör mig alltid så glad! Jag uppskattar verkligen både att du noterar och gillar (och faktiskt låter mig veta att du gör det) det jag också tycker är så viktigt – att stå för vad man gör och säger.. så tack.
   Stor kram!

 • Svara
  Liselott
  13 oktober, 2014 at 20:25

  Jag absolut älskar att du har en sådan integritet och benfast STOLTHET i allt du gör! Och ja, frånvaron av massa titta-vad-jag-fick-gratis-och+därför-snackar-om-grejer + din ärlighet är två stora orsaker till att jag kollar den här bloggen. Every. Damn. Day.

  Puss på dig snygging!

  • Svara
   roethlisberger
   13 oktober, 2014 at 22:07

   Alltså du är för go Liselott! Tack för dina kommentarer, de gör mig alltid så glad! Jag uppskattar verkligen både att du noterar och gillar (och faktiskt låter mig veta att du gör det) det jag också tycker är så viktigt – att stå för vad man gör och säger.. så tack.
   Stor kram!

 • Svara
  Vinn komplett träningsset från W-Sportswear – Roethlisberger.se
  13 december, 2017 at 15:21

  […] vän frågade i veckan (lite försiktigt) om jag inte ska ta och tvätta mina w-sportswear tights, eftersom jag bär dem i princip dagligen… HAHA – jag kan meddela att jag tvättar dem, […]

Lämna ett svar