Fanny Fotograferar

Att fånga den bästa känslan på bild

SOM jag älskar att fota människor med känslor. Vackra, sprudlande känslor – som kärlek. Det är världens finaste grej och jag älskar att föreviga det på bild. Personlighet, känsla och lycka. 

Brudpar brukar ha rätt mycket av de känslorna. Det är förväntningar, pirr och kanske lite nervositet. Kärlek som fullständigt svämmar över och där bakom kameran kan jag inte låta bli att längta till att en dag kanske få känna likadant, för man blir ju helt varm i hjärtat.

Förra veckan fotade jag Elisabet, Lars och deras söta dotter Alva. Elisabet och Lars gifter sig på lördag så det var finkläderna på för hela familjen och vi tog oss ut till vattnet bland de vackra höstfärgerna. När jag skickade dem bilderna häromdagen frågade jag om de hade lust att skriva några rader om vad de tyckte om både bilderna och själva fotograferingen, vilket de gjorde. Jag fick även visa er resultatet så några av bilderna ser ni nedan, under Elisabet och Lars ord som var följande;

”Vi är överförtjusta i bilderna och blir precis lika lyckliga (om inte mer) av att titta på dem som vi var när vi tog dem. Fotograferingen var jätterolig och precis på rätt nivå för oss. Fanny kom med idéer som kändes helt rätt för oss. Dessutom hade hon koll på vädret och ändrade dag för fotograferingen från den som vi urprungligen hade bestämt, då det spöregnade, till en som hade det bästa höstväder man kan tänka sig, med sol och värme. Det tyckte vi var väldigt proffsigt! Både fotograferingen och resultatet av den är verkligen ett minne för livet.”

©fannyroethlisberger_brollopsfotoBilderna är skyddade – ©Fanny Roethlisberger

 

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  6 november, 2014 at 09:14

  Kan säga att när jag gifter mig när det nu blir (kan ev dröja några år) så vill jag att du tar bröllopsfotona! Fästmannen är helt med på det också! 🙂

 • Svara
  Elisabet
  6 november, 2014 at 09:26

  Och lika glad blev jag nu när jag såg det här!

 • Svara
  jessicahjert flod
  6 november, 2014 at 20:12

  Synd att du inte bor närmare, då hade du gärna fått komma och fota under min föreläsning:)

  • Svara
   roethlisberger
   7 november, 2014 at 08:28

   åh ja det hade jag så gärna gjort. Det du gör är så-himla-viktigt, tack för det! kram

Lämna ett svar