Efterrätt och gotte GODIS Inspiration och pepp Julmys Kost Recept Vardagsuppdatering

Chiabollar med hasselnöt, choklad, chili & honung

risentachiabollar1

Härom veckan fick jag hem en fin korg från Risenta med både ingredienser och recept att göra ett gäng glutenfria chiabollar med hasselnöt & choklad. Förutom smakerna som namnet avslöjar ingick även chiliflakes i kombination med smakkompisen honung, de två blir liksom inte annat än rätt – tillsammans med choklad dessutom! Jag gick ifrån min vana att ändra här och där, och följde faktiskt receptet till punkt och pricka när jag gjorde bollarna. Eller ja, jag toppade dem på eget initiativ med lite extra chiliflakes och havssaltflingor, för det blir ju så himla fint att se på!

Perfekt gotte att slänga ihop såhär dan före dan, om man känner att det saknas något litet, sött och chokladigt till dessertbordet.

risentachiabollar2

Du kanske gillar

2 Kommentarer

Lämna ett svar