Inspiration och pepp Kost Tävling Vardagsuppdatering

Ingen julkalender? Jodå, fast här kör vi alla paket på en gång!

Många av mina fina blogg-kollegor har haft julkalendrar med finfina priser nu under december månad. Min plan var till en början att göra detsamma, men så tänkte jag att JAG är ju en allt-på-en-gång-människa, och då funkar inte en klapp i veckan. Nej, julklappsutdelning är många paket och det på en gång!

Så, istället kommer jag imorgon publicera ett inlägg med ett gäng paket som ligger så fint inslagna i mitt vardagsrum, redo att skickas till lyckliga vinnare. Det är finheter från Biofood, Gryningen, Renée Voltaire, Worth it Lifestyle, SISU Nutrition, Myprotein… kanske något mer? Kika in imorgon så får ni se!

Man kommer kunna tävla fram till nyårsafton, för 2015 ska vi göra till ett kick ass-grymt år och det minsta jag kan göra är att dela ut några paket. Så välkommen in imorgon för att se hur du kan få en klapp att inleda året lite extra fint med!

julaftonfannypaket

Som ni ka

 

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  elin
  23 december, 2014 at 15:00

  va roligt! tycker det är så fint av er bloggare att dela ut presenter.

 • Svara
  elin
  23 december, 2014 at 15:00

  va roligt! tycker det är så fint av er bloggare att dela ut presenter.

 • Svara
  Cicci
  23 december, 2014 at 16:53

  Vad roligt! Smakade nyss vasslet från MyProtein efter tipset härifrån – riktigt gott i gröten

 • Svara
  Cicci
  23 december, 2014 at 16:53

  Vad roligt! Smakade nyss vasslet från MyProtein efter tipset härifrån – riktigt gott i gröten

Lämna ett svar