Uncategorized

Tacksamhet över hur saker blir, fina vänner – och nya färger av favvosarna!

Jag har under de senaste åren växt extremt mycket med min blogg. Min blogg som började just precis som en enkel blogg – skriven av mig och ärligt talat mest för mig också. Tanken var aldrig att ”bli ett namn”, träffa vänner för livet, bredda mitt kontaktnät och skapa affärsmöjligheter.

Tanken var aldrig att ägna många många timmar om dagen åt min blogg. Men idag gör jag det, även om bloggen egentligen är en liten del av det jag idag har lyckan att ägna mig åt. Min plan är att fortsätta precis som jag gjort hittills, och det är helt enkelt att gå på känsla, arbeta med personliga relationer och allt jag gör kommer jag alltid stå för till 110% – då gör jag saker bra, mår bra och levererar bra.

 

ctn1024_465_2325_0_-7__IMG_2978Jag har nu i några månader haft glädjen att ha Marie i mitt liv. Marie är en sådandär fantastisk människa man inte kan låta bli att tycka om. Det handlar inte bara om hennes smittande glädje, positiva utstrålning och ”raka-puckar-attityd”, utan hon har ett djup. Det finns så mycket historia och kämpande bakom kvinnan som idag, tillsammans med sin sambo John, är grundare till klädmärket W-Sportswear. För varje gång jag träffar och pratar med Marie blir jag mer och mer imponerad, förstår mer och mer hur det inte bara handlar om snygga kläder att bära på gymmet.

Egentligen vet jag inte vad det var som fick mig att skriva till Marie den där gången i höstas. Det var bara en känsla i magen och den visade sig vara så rätt. Att få vara en del av vad Marie och John gör, att få vara en del av Wallderinska-familjen, ja det känns nu när jag vet så mycket mer, mest som en fantastiskt fin bonus. Lyckligast är jag över att jag har fått träffa ytterligare en vän. En ödmjuk, en stark så in i bomben, och fin vän. Det hade jag inte trott för dryga 3 år sedan när jag skrev mina första rader på vad som då var ”en blogg mest för mig själv”…

hfwall

I det nyaste numret av tidningen Hälsa & Fitness hittar man både bilderna vi tog på Wenngarn för någon månad sedan, samt en intervju med Marie om Wallderinska/W-Sportswear.

Första uppsättningen som kom var svart/guld – en stilren färgkombo som jag diggade direkt. Nu finns kläderna även i svart/silver, samt blå/guld och blå/silver. Min favorit är nog de svarta med silver. Tror jag. Fast. Jag gillar liksom allihop!

ctn1024_465_2325_0_0__IMG_3017IMG_3055

Är du sugen på att ge dig själv eller någon du tycker om en present som garanterat uppskattas, hittar du alla Wallderinskas kläder HÄR. Man kan köpa hela set, eller bara linne/tights.

 

 

Du kanske gillar

5 Kommentarer

 • Svara
  Alexandra
  4 januari, 2015 at 20:45

  Den pojkvännen du har idag, är det samma som du hade i våras? Om inte, vad hände med den i våras? Hur träffades du och din nuvarande?

  • Svara
   roethlisberger
   5 januari, 2015 at 14:09

   Det tog slut för snart två år sedan med den förra. Och det var väl helt vad som ”hände”, vi förblev goda vänner. Min pojkvän idag har jag känt i många år så vi ”träffades” iom att vi bor i samma stad

 • Svara
  Jessica
  5 januari, 2015 at 14:12

  Sjukt fina träningskläder!

 • Svara
  Ellen
  5 januari, 2015 at 17:11

  Hej!
  Tänkte höra med dig som är lite av en expert på nötsmör. 😉 Vet du om Urtekrams jordnötssmör är gott? Vanligtvis är creen choice en favorit hos mig.

  • Svara
   roethlisberger
   5 januari, 2015 at 21:17

   Hej! Jo men det är en titel jag känner mig bekväm med 😉 jag har provat alla märken jag hittat, både i sverige och utomlands, även beställt från runt om i världen.. Green Choice är JÄTTEGOTT, helt klart min favorit bland de man kan köpa i ”vanliga” butiker här hemma! Jag har bara provat Urtekrams jordnötssmör två gånger, först chokladvarianten (för det låter ju supergott och jag gillar tex Peanutbutter&co’s variant med choklad, både mörk och vit) men det var ärligt talat inte alls min smak.. jag tror att jag smakat deras jordnötssmör med chili också, men den hade jag mest i mat och såser, och den vill jag minnas var god! Men ja, jag åt den å andra sidan inte ”med sked ur burken”, som jag annars gör med favvo-nötsmören 😉 gillar du Green Choice rekommenderar jag dig att köra på den, för den är kanoners ju!

Lämna ett svar