Uncategorized

Mässbesök för mat & bak-inspo

matmassa6

Idag besökte jag Kistamässan för att kolla vad som händer i restaurang-, fastfood- & café-världen. Det var oändligt mycket ätbara ting, drycker att sippa på, köksutrustning att oooh:a över, och nyheter varvades med gamla favoriter. Jag gillar mässor, men blir rätt trött av ”allt som händer” och 1-2 timmar räcker gott för mig.

Jag åkte dit med min vän Omid Parsa som äger och driver gymmet Parsa Powergym i Uppsala, vi har spännande planer på g och ville därför kika in mässan tillsammans. Vi sprang på både ett och två bekanta ansikten, bland annat Linus Carlén som givetvis var på plats med NOCCO.

matmassa1

Förutom en intressant blandning provsmak av burgare, pulled turkey och sushi, så fanns det givetvis oändligt med sött på mässan. Chokladpraliner, bullar och bakelser var staplat på både höjden och bredden.

matmassa3

matmassa2

Jag letade även upp mina vänner från Biofood, för lite trevligt småprat och provsmak av både det ena och andra gottiset. Tummen upp för finfina grejer, det var nog tur att man under denna mässa inte kan köpa grejer utan man är där för att ”få inspiration”. Det tycker min plånbok alltså – jag hade gärna plockat med mig både det ena och andra…

matmassa5

Nya bekantskaper skapades också, här ser ni trevliga Anna-Kajsa som visade mig lite nya produkter (…ätbara, såklart) som jag genast diggade. Skriver mer om dem snart, tror ni också kommer gilla!

matmassa4

Det var dagens mentala träning. Fokus och folkmassor. Försöka att sålla bland alla intryck. Nu ska jag springa ner till gymmet för att koppla bort huvudet och låta kroppen jobba istället. Första veckan på nya schemat avslutas idag med mitt så kallade ”bonuspass”, som i princip består av maxning i chins och dips, samt lite nötande av mina ”svaga sidor” (som är ben, tydligen).

 

 

 

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Nathalie
  29 januari, 2015 at 20:30

  skitkul idé med parsa 😀 ser fram emot att se hur det blir!

  • Svara
   roethlisberger
   29 januari, 2015 at 22:07

   haha har han skvallrat redan? 😉 nej men det ska bli skitkul! 😀

 • Svara
  Nathalie
  29 januari, 2015 at 20:30

  skitkul idé med parsa 😀 ser fram emot att se hur det blir!

  • Svara
   roethlisberger
   29 januari, 2015 at 22:07

   haha har han skvallrat redan? 😉 nej men det ska bli skitkul! 😀

 • Svara
  Liselott
  30 januari, 2015 at 09:17

  Ibland undrar jag när MAT blev synonymt med LYCKA i mitt vokabulär, men herrehjälp vad det där ser ut att vara en himla jättetrevlig plats att vara på 😀 Grymt jobbat med den mentala träningen också!

 • Svara
  Liselott
  30 januari, 2015 at 09:17

  Ibland undrar jag när MAT blev synonymt med LYCKA i mitt vokabulär, men herrehjälp vad det där ser ut att vara en himla jättetrevlig plats att vara på 😀 Grymt jobbat med den mentala träningen också!

 • Svara
  Jenn
  1 februari, 2015 at 08:37

  Åh var du också där?!!
  Att du inte kom in på Blueberry påvägen hem (eller dit!!) (vi finns ju precis utanför Gallerian där på torget!) Kram!

 • Svara
  Jenn
  1 februari, 2015 at 08:37

  Åh var du också där?!!
  Att du inte kom in på Blueberry påvägen hem (eller dit!!) (vi finns ju precis utanför Gallerian där på torget!) Kram!

Lämna ett svar