Uncategorized

Den stora guide till att baka proteinrikt och sockerfritt – nu uppe på Styrkelabbet

Jag har bakat sockerfritt och proteinrikt i snart tio år, och har givetvis lärt mig en hel del under dessa år. Jag har testat mig fram mellan olika sockersubstitut, laborerat med olika ingredienser, provat de flesta typer av proteinpulver och ja – jag har självklart också misslyckats fler gånger än vad jag kan räkna till. Idag skulle jag vilja påstå att jag vet vad jag håller på med, och det är sällan något bak behöver slängas numera, inte ens när jag testar en idé för första gången. Jag har lärt mig vilka ingredienser som passar till vad, hur olika saker beter sig när de blandas, värms upp eller kyls ner, att olika proteinpulver har olika användningsområden.

Imorse publicerade jag ett inlägg på Styrkelabbet där jag går igenom följande:

  • Hur du ska tänka när du bakar med proteinpulver
  • Ingredienser/basvaror som är bra att ha hemma
  • Hur du kan tänka om du vill byta ut någon ingrediens

Du hittar inlägget här: Den stora guiden till att baka proteinrikt och sockerfritt

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Maria
    4 mars, 2020 at 09:58

    Tack Fanny för ett superbra inlägg!

Lämna ett svar