Inspiration och pepp Press & Event Träning Vardagsuppdatering

Blogger Boot Camp 2015 – vi ses väl där?

bbc15

Förra året var jag en mycket nöjd och glad deltagare på Blogger Boot Camp. Dagen fylldes av rolig träning, intressanta föreläsningar och framför allt så kunde man riktigt ta på träningsglädjen alla deltagare emellan. Efteråt var man fylld av den där märkliga ”trött men samtidigt uppladdad”-känslan och jag såg direkt fram emot 2015 års BBC.

När det visade sig att en av mina egna inspiratörer, Hanna Göransson, tyvärr inte han hålla sin workshop (så kallad ”bloggshop”) som planerat (stackarn ska till Mexico….) fick jag frågan om jag ville hålla en föreläsning med liknande inriktning istället. Mitt spontana svar var givetvis JA, och det är med skräckblandad förtjusning jag nu alltså kan berätta att jag ska hålla min första föreläsning. Om en månad. På Blogger Boot Camp.

Jag hoppas givetvis att alla som anmält sig till Hannas workshop inte blir besvikna utan ser fram att nu tillbringa en timme med mig istället! 🙂 Nedan kan ni läsa en kort presentation av föreläsningen, och HÄR hittar ni hela schemat för dagen, med alla pass. Där hittar ni också direktlänk till anmälan om ni ännu inte har gjort någon.

Skärmavbild 2015-02-11 kl. 14.37.34

Eftersom jag fick veta att jag ska göra det här ungefär NU, så är eventuella önskemål ang vad jag ska snacka om välkomna, ännu har jag bara en massa idéer och saker jag gärna vill ha med själv. Så det är bara att kommentera här eller slänga iväg ett mail till fanny@roethlisberger.se

 

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  11 februari, 2015 at 19:46

  Intressant. Skulle gärna ha lyssnat på dig om jag inte hade så långt att åka. Tycker att du tar upp många viktiga aspekter av hälsa, livet och kroppen och psyket här i bloggen. Egentligen har du mycket material, både här och i dig. Stort lycka till.

 • Svara
  Johanna
  12 februari, 2015 at 08:58

  Jag tycker att det ämnet låter klockrent för dig (baserat på intrycket man får av dig genom bloggen), och tror att du kommer lyckas alldeles utmärkt med föreläsningen! 🙂

Lämna ett svar