Press & Event Vardagsuppdatering

Svenska färger och kurbitsmönster

Det är tydligen Skid-VM i Falun. Typ nu. Det hade inte jag den blekaste aning om och det säger väl en del om hur mycket jag läser tidningen/ser på tv (eller ja – har ett socialt liv dvs träffar människor som faktiskt har koll..)

Just för att jag (tydligen) inte har så bra koll på sådant här blev jag lite förvånad när jag fick hem denna blågula mössa med kurbitsmönster som Craft tagit fram inför VM. Jag bär sällan mössa, mest för att jag inte haft någon, om jag ska vara ärlig. Men jag blir himla glad av den här mössan ändå, den är fin och gladig liksom, så jag har hängt upp den i min hall (jo, det har jag. Den har en egen krok och allt) och så låter jag människor som Sara rocka sin mössa i skidbacken istället. Om knappa två månader åker jag till Schweiz men då är det i princip vår där nere, och ingen tur till backarna är planerad. Fast jag tar nog med mössan i alla fall. Nu när jag faktiskt har en, liksom.

craftmossa

Craft, tillsammans med skidlandslaget och intersport, tog för övrigt inte bara fram denna mössa utan en hel kollektion. Här visar fina Emma lite mer av den, och kollektionen säljs i utvalda Intersportbutiker och online på Intersport.se

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Camilla-AktivaDagar
    20 februari, 2015 at 11:25

    Haha, det låter lite som mig, ”va, är det VM nu”… 🙂 Fast just detta VM har jag koll på eftersom jag bor rätt nära… 🙂

Lämna ett svar