Uncategorized

(fredags suprise) NY EBOK: ”Everything Chocolate”

ebokframsidaJa men då kan jag ju berätta att jag gjort en ny ebok.

I smyg sådär. Det började som ett litet sidoprojekt när jag insåg att jag har obegränsat med receptidéer innehållandes choklad, och jag har varit tyst om det eftersom jag haft mycket annat nu senaste och inte riktigt visste när det hela skulle vara klart.

Men nu är den alltså klar och finns att köpa HÄR. För att fira lite extra sänkte jag nu också tillfälligt priset på mina två tidigare eböcker så att man, om man inte redan gjort det, kan passa på att köpa dem också om man har lust.

I ”Everything Chocolate” hittar man bland annat ett gäng olika brownies, här nedan ser ni en med karamell och salta jordnötter, en med pumpa- och kolaswirl, en med vit choklad/polka cream cheese-frosting, och en toppad med cashewkaks-bitarAlla helt ljuvliga, kan jag lova!

ebokbild1

Sedan är det en salig blandning av chokladigt fingodis, fluffiga muffins, krispiga chips, mjuka kakorknapriga kakor, lena krämer… Helt enkelt choklad i en massa olika, härliga former! Ja men precis som titeln säger: EVERYTHING CHOCOLATE

ebokbild2

Jag har med andra ord ätit himla mycket gottit den senaste tiden, och det hoppas jag att ni också blir sugna på och får inspiration till att göra med denna ebok. Kram och ha en fin fredag nu!

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  jeanna
  27 februari, 2015 at 11:33

  Åh vad du är grym, du drivna kvinna! SNYGGT!

 • Svara
  jeanna
  27 februari, 2015 at 11:33

  Åh vad du är grym, du drivna kvinna! SNYGGT!

 • Svara
  Mari
  27 februari, 2015 at 18:21

  Men wow vilka läckerbitar! Och Grattis, grymt roligt. 🙂

 • Svara
  Mari
  27 februari, 2015 at 18:21

  Men wow vilka läckerbitar! Och Grattis, grymt roligt. 🙂

 • Svara
  Liselott
  27 februari, 2015 at 19:39

  MEN JA

  • Svara
   Liselott
   27 februari, 2015 at 19:40

   Åhvadjagvetvadjagskaköpaipresenttillmigsjälvimorgon. TACK! 😀

 • Svara
  Liselott
  27 februari, 2015 at 19:39

  MEN JA

  • Svara
   Liselott
   27 februari, 2015 at 19:40

   Åhvadjagvetvadjagskaköpaipresenttillmigsjälvimorgon. TACK! 😀

 • Svara
  Chocochock "50 nyanser av choklad"
  28 februari, 2015 at 17:37

  Det verkar vara en bok i min smak 🙂

 • Svara
  Chocochock "50 nyanser av choklad"
  28 februari, 2015 at 17:37

  Det verkar vara en bok i min smak 🙂

Lämna ett svar