Uncategorized

Tävlingsvinnare

Det är alltid lika jobbigt att bara välja EN vinnare när så många av er kommenterar och skriver fina motiveringar… Jag vill uppriktigt ge er allihop allting! Men tyvärr är ju inte det möjligt. Jag ska se till att ha fler tävlingar istället, och det är på g. Så håll utkik, det kommer fler!

Storvinnaren den här gången som får hem ett par vita silverline-tights från Wallerinska är Johanna Vestin – stort stort grattis!! (jag är lite liiite avis, hehe…) Maila mig, är du snäll, så får du snart hem ett par snygga tights att glänsa i under träningspassen!

Tjejerna bakom de briljanta taniko-tofsarna tyckte precis som jag att en vinnare, nä det bara funkar inte, så istället får fem fina vinnare hem tofsar! Precis som jag skrev i tävlingsinlägget var det slumpen som avgjorde vinnare här, jag satte nummer på alla bidrag och drog fem stycken. Ni fem mailar mig tack – så ser jag till att ni alla får hem tofsar i önskad färg!

 • Karin Bergman
 • Mari
 • Liselott
 • Cicci (Cecilia Cederblad)
 • Jeanna

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Liselott
  10 mars, 2015 at 10:06

  MEN JA. Nog för att jag har haft en odrägligt underbar vecka allaredan (SOL. VÅR. VÄNNER) men det här, det här gjorde min tisdag. Insåg just att jag är inne på min sista ”bra-att-träna-med-tofs” så det här kunde inte komma mer lägligt. TACK FINA DU! 😀

 • Svara
  Liselott
  10 mars, 2015 at 10:06

  MEN JA. Nog för att jag har haft en odrägligt underbar vecka allaredan (SOL. VÅR. VÄNNER) men det här, det här gjorde min tisdag. Insåg just att jag är inne på min sista ”bra-att-träna-med-tofs” så det här kunde inte komma mer lägligt. TACK FINA DU! 😀

 • Svara
  Karin
  11 mars, 2015 at 10:55

  SÅ HIMLA ROLIGT!!

 • Svara
  Karin
  11 mars, 2015 at 10:55

  SÅ HIMLA ROLIGT!!

Lämna ett svar