Inspiration och pepp Resan Tankar om ting Uncategorized Vardagsuppdatering

MÅNDAG – thinking of a master plan?

Jag gillar måndagar. Varför? Mest för att måndagar kan vara lite vad som helst;

Måndag kan vara en nystart om man önskar en sådan. Måndag kan vara dagen att återkomma till kul, givande och utvecklande jobb. Eller kanske att starta dem? Måndag kan vara en dag exakt likadan som alla andra, om man inte känner för att vara dramatisk. Måndag kan vara dagen man sätter ribban för kommande dagar.

Framför allt, är måndag en dag som alla andra – för att allt kan hända. Det kan vara idag, just denna måndag, som något extraordinärt och fantastiskt sker. Om du öppnar ögonen och ser det, alltså. Annars lär det gå dig obemärkt förbi…

Skippa måndagsångest, inled istället den nya veckan förväntansfull, ivrig och glad – se fram emot allt det där nya du ännu inte känner till men som kommer dyka upp om du bara är uppmärksam!

På min favoritplats, i hörnet, med en kopp kaffe och den tillhörande chokladen. Min obligatoriska pre-breakfast, varje dag. Ett block att skissa framtiden i – för den är ju min att skapa. Så börjar jag min måndag och nya vecka – hur gör du?masterplan1

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar