DRYCKER & SMOOTHIES Kost Mellis & Kvällis Recept Uncategorized Vardagsuppdatering

Nuvarande favvo-smoothie

God morgon söndag!

smoothiefav2

Jag får ju dille på saker. Inte minst ätbara grejer. Den senaste tiden har allt som gått snabbt att göra, och gärna även snabbt att inta, varit min melodi. Då är ju smoothies av olika dess slag en himla fiffig grej, och ser man till att få i grejer med ”substans” kan de absolut vara fullgoda måltider om man önskar det. Avocado, banan, nötsmör och kokosolja är några bra sådana saker.

Jag dricker dock oftast mina smoothies som mellis eller till en måltid, och just nu är min favorit att slänga ihop denna ljusgröna och helt galet goda smoothie:

  • fryst mango
  • någon näve färsk babyspenat
  • saft från citron eller lime (det jag har hemma helt enkelt)
  • riven färsk ingefära
  • en skopa vaniljprotein
  • mjölk av något slag

Jag gör numera alltid mina smoothies med C3’s ”Mix & Go” för den är bara så smidig. Bara ner med allt i bägaren och köra. Två sekunder senare har man smoothien klar och med mixern fick man tätslutande lock att sätta på om man ska ut och härja med sin smoothie. Här skrev jag om mixern och tog lite bilder, när jag precis köpt den. Sedan dess används den ungefär dagligen!

smoothiefav1

Du kanske gillar

2 Kommentarer

Lämna ett svar