Inspiration och pepp Press & Event Vardagsuppdatering

Tysklandshelg, ofrivillig bloggpaus (pga datordöd x2) och skärpning Fanny

Ja, precis som rubriken avslöjar bestämde sig båda mina datorer för att dö i måndags. Den ena, som i och för sig är en himla massa år gammal, sköter jag bokföringen och allt som har med företaget att göra från, och den andra köpte jag så sent som i januari för att arbeta med bilder (får krupp när det går segt i behandlingsprogram om photoshop och indesign) och allmänt myssurfa med. I måndags startade ingen av dem. Bara sådär.

Det blev ett smått hysteriskt uppdrag att fixa i alla fall den nya (den gamla går inte att återuppliva tyvärr) innan torsdagkväll, då jag fredagmorgon satte mig på ett plan mot Tyskland för en helg i Köln och FIBO-mässan. Express-service, hoppas att apple hade reservdelar på lager att skicka och så den fina detaljen att hela kalaset gick på över 14000 kronor.. Men torsdag eftermiddag kunde jag köra in och hämta den, fungerande. Efter denna helg åker jag nämligen vidare till Schweiz för att hälsa på familjen, ”jag är ju ändå halvvägs”, och då måste jag få en del jobb gjort också.

Pjuh. Hur som helst är det alltså förklaringen till tystnaden här i bloggen. Har dock fotat och skrivit upp flera recept från veckan som gått (när en inte KAN jobba finns det plötsligt väldigt mycket tid att göra annat.. typ kreera i köket) så dem ska jag såklart dela med mig av. Från och med nu ska uppdateringen flyta på som vanligt igen!

Men Tyskland. Jag är alltså här för Europas i särklass största fitness & bodybuilding mässa: FIBO. Helt jäkla galet, är väl mitt spontana omdöme efter en av två dagar. Blir helt trött i skallen och får ibland stanna och gå iväg för att bromsa panikångestattacker, men utöver det trivs jag såklart kalas. Men ja, massa massa människor, absurd hög musik på många ställen, och allmänt oändligt många intryck man fullständigt bombarderas med. Fanny blir trött och just nu, efter de senaste månaderna, är stresstoleransen rätt låg, har jag insett. Så ikväll fick grabbarna gå ut för middag i stan utan mig, jag la mig i istället sängen med iste och choklad. Helt slut.

fiboiphone

Igår mellanlandade vi bara en snabbis på hotellet innan vi inledde tysklandsvistelsen med fin-kebab, sedan körde vi till Düsseldorf för några timmars spatserande längs ån, öl på en uteservering med den underbara solen i ansiktet, och slutligen supergod libanesisk mat. Imorse en snabb frukost och sedan ja ; många många timmar på mässan. Morgondagen lär bli ungefär likadan den, och sedan flyger jag alltså vidare till Schweiz på måndag.

När jag kommer hem ska jag skärpa mig. När ska jag lära mig att chilla lite? Jag ska ha arbetsschema med tydliga start-och-stopp-tider, inte jobba hela nätterna och inte säga ja till precis allt och alla för att jag vill vara den schyssta. Den snälla. Den som ställer upp.

Jag ska inte ta så jäkla mycket skit. För jag förtjänar inte så värst mycket skit, helt enkelt. Skärpning Fanny. 

 

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar