Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

ADD Ice Cream

Nu har min fina vän Sanna (aka ”Tasty-Health” i sociala medier) berättat vad hennes nästa äventyr handlar om – och det handlar om glass!

Inte vilken glass som helst, utan en glass gjord på enbart naturliga ingredienser, med extra protein och utan tillsatt socker (istället är den sötad med xylitol/björksocker och stevia). Såhär skriver Sanna i sitt senaste blogginlägg;
”Lanseringen är nära och vi kommer inom några veckor finnas på utvalda Ica-butiker i Stockholm men mer information om köpställen kommer på hemsidan och bloggen inom kort! Jag är verkligen så taggad!!! Äntligen kommer det en nyttig glass med hög proteinhalt utan tillsatt socker som verkligen smakar glass och jag hoppas ni kommer älska den lika mycket som vi gör!”

ADD Ice Cream har en hemsida som jag givetvis surfat in på (och öh, dreglat framför) och ni hittar dem även på Facebook och instagram.addicecream2addicecream1

Jag är så ofantligt stolt och glad över att få kalla Sanna för min vän. Vi sågs första gången för lite mer än två år sedan, och det sa faktiskt bara ’klick’ direkt. Sanna är så klok, så duktig på det hon gör och har ett väldigt stort hjärta – en fantastisk människa helt enkelt!

Milt uttryckt är det är med spänning och iver jag ser fram emot den svenska lanseringen av ADD Ice Cream. För jag menar; gott som gör gott och i spetsen av hela projektet hittar man en av de bästa människorna jag vet – hur bra?! 😀

addicecream3sannafanny

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  add ice cream
  29 juni, 2015 at 18:50

  Wow vilket fint inlägg och kan inte annat än att hålla med – Sanna är för jäkla bra och vi är så glada att ha henne i teamet 🙂

  Kram,

  Adeline på add. ice cream

 • Svara
  add ice cream
  29 juni, 2015 at 18:50

  Wow vilket fint inlägg och kan inte annat än att hålla med – Sanna är för jäkla bra och vi är så glada att ha henne i teamet 🙂

  Kram,

  Adeline på add. ice cream

Lämna ett svar