Vardagsuppdatering

Hudnyttigt

Jag håller på och packar inför en snabb-visit nere på Österlen. Vädret spås bli lite sämre nästa vecka men det bryr jag mig faktiskt inte så mycket om – lukten av hav och lugnet där nere är precis vad jag behöver just nu!

Meeen jag hoppas givetvis på någon stranddag också, och packar därför ner smått och gått även för huden. För timmarna i solen tänkte jag köra på Eco Cosmetics Solkräm SPF 15 (här). Nytt märkte för mig, vars hela serie är vegansk och inte testad på djur (och jag tror bodystore har rea på solskydd till och med idag, så ska du ändå ha solskydd är det kanske värt att kika in där)

Framför allt under sommarmånaderna, men även resten av året, återfuktar jag huden med aloe vera. Det har jag gjort i flera år och tidigare köpte jag alltid med mig aloe vera när jag var utomlands då jag upplevde det som något som var lite trixigt att hitta här i Sverige. ”Ren” sådan alltså; 9o-någonting procent aloe vera. I år har jag dock hittat en gel från märket Jason Natural Cosmetics (98% aloe vera) här, och den ska lämpa sig väl som både aftersun och att applicera på torr hud efter rengöring eller rakning.

sol2

Återfuktar ni huden? Tänker ni annorlunda under sommaren eller kör ni likadant året om? En djungel det där med hudvård, tycker jag. 

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar