Inspiration och pepp kitchenstories Kost Vardagsuppdatering

Expressfrakt, favoriter och nya fynd

Igår var det dags att slita upp ytterligare ett härligt paket efter ännu en beställning från iherb. Såhär såg min shoppingkorg ut denna gång.

iherbjuli

Jag valde DHL expressfrakt den här gången, då det var 90-95% rabatt på den frakten för ordrar över 348 kr – vilket inte direkt är en summa svår att komma upp till när man shoppar på iherb… Jag la min beställning i söndags kväll och igår, onsdag, morgon fick jag sms att paketet fanns att hämta hos mitt ombud. Det är ju helt galet snabbt?!

Det här var vad jag klickade hem:

 • frystorkade bär och frukt, mina favoriter är jordgubbar och banan
 • kryddblandningen ”chicken grilling blends” från Mrs. Dash
 • questbars i favvosmaken (obligatorisk del i alla mina iherb-beställningar)
 • peanut butter cups (de här är enligt mig utan tvekan de godaste PB-cupsen! Mitten är krääämig och go, inte smulig och torr som en del andra märken)
 • nytt fynd! Nötiga proteinbollar från Betty Lou. Både utseende och innehåll fick mig direkt att tänka på storfavoriten Bounce. Finns i flera smaker men jag valde (otippat nog) peanut butter chocolate chip.

Som vanligt vill jag också påminna er ännu-inte-frälsta iherb-shoppare att med koden TBK231 får ni upp till $10 rabatt på er första order.

iherbjuli2

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Cecilia
  30 juli, 2015 at 08:19

  Hej!

  DHL leveransen står det ju max 150 lbs. Måste ordern vara under denna vikt? För det är ju nästan ingenting… Sen står det även att man måste vara hemma när DHL kommer men om man inte är det vad händer med paketet då?

  Kramar

  • Svara
   roethlisberger
   30 juli, 2015 at 08:31

   150lbs är över 68kg.. Och den vikten har i alla fall aldrig jag kommit upp till 😉
   Ang leverans: Man får ett sms från DHL, som säger att ett paket är på väg med dem, och så kan man svara med ett sms och skriva antingen en etta (1) för att det ska skickas direkt till ens lokala ombud (om man tex inte kan vara hemma och ta emot det) eller en tvåa (2) för att få det levererat hem, om man nu är hemma. Smset fick jag för övrigt dagen innan paketet levererades.
   Kram!

   • Svara
    Cecilia
    30 juli, 2015 at 08:37

    Oj nu var jag alldeles för snabb med och läsa! Trodde det stod 1.50 lbs haha… Ja under 68 kg ska man väl kunna klara även om det finns mycket smarrigt! 😉 Tack så hjärtligt för ditt svar! Här ska beställas gottigheter 😀

    Kram!

 • Svara
  Cecilia
  30 juli, 2015 at 08:19

  Hej!

  DHL leveransen står det ju max 150 lbs. Måste ordern vara under denna vikt? För det är ju nästan ingenting… Sen står det även att man måste vara hemma när DHL kommer men om man inte är det vad händer med paketet då?

  Kramar

  • Svara
   roethlisberger
   30 juli, 2015 at 08:31

   150lbs är över 68kg.. Och den vikten har i alla fall aldrig jag kommit upp till 😉
   Ang leverans: Man får ett sms från DHL, som säger att ett paket är på väg med dem, och så kan man svara med ett sms och skriva antingen en etta (1) för att det ska skickas direkt till ens lokala ombud (om man tex inte kan vara hemma och ta emot det) eller en tvåa (2) för att få det levererat hem, om man nu är hemma. Smset fick jag för övrigt dagen innan paketet levererades.
   Kram!

   • Svara
    Cecilia
    30 juli, 2015 at 08:37

    Oj nu var jag alldeles för snabb med och läsa! Trodde det stod 1.50 lbs haha… Ja under 68 kg ska man väl kunna klara även om det finns mycket smarrigt! 😉 Tack så hjärtligt för ditt svar! Här ska beställas gottigheter 😀

    Kram!

Lämna ett svar