healthstories Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

Träningspepp och blåmärken

Nu har jag precis inlett andra cykeln på träningsupplägget, vilket innebär nya vikter beräknade på nytt uppskattat 1RM. Redan första passet var tufft, så det här kommer bli intressanta veckor känner jag.. Aldrig har jag uppskattat vila och att bara ”ligga på soffan” så mycket som jag gör nu.

Inför kommande tunga pass är det extra fint att fylla på i träningskläds-garderoben, och de här nya tillskotten från Sportamore och deras nya kollektion av BLACC är helt i min smak.

BLACC1

Jag är sådär småtrist och gillar svart, vitt och grått. Det är mina favoritfärger när det gäller träningskläder, även om jag gärna bryter av med enstaka färgsprakande plagg också. Den här uppsättningen shorts+linne visar i dagsläget främst två saker:

 1. Fanny har inte varit mycket i solen denna sommar. Faktum är att de två bikinisarna hon köpte i våras ännu är helt oanvända.
 2. Fanny har tränat en hel del marklyft denna sommar. Vilket gett henne klädsamma blåmärken och sår över både smalben och knän.

BLACC2

Träningskläder är en av mina absoluta favoriter när det gäller pepp för träning! Och jag motiverar samtliga köp av sådana med att ”per gång använda, kostar de inte många ören”…

 

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  jeanna
  5 augusti, 2015 at 13:10

  Så löööjligt snygg du. Pöss!

 • Svara
  Liselott
  5 augusti, 2015 at 20:03

  MEN VILKA SANSLÖST SNYGGA SHORTS! De såg himla sköna ut också! 😀

 • Svara
  Mari
  6 augusti, 2015 at 07:13

  🙂 Snygga kläder

Lämna ett svar