healthstories Inspiration och pepp Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

En aktiv sommar – lär känna Decathlon

Lopning

Hej vänner! Nu är vi dryga veckan in i augusti, och ärligt talat är det först nu efter ett par soliga, varma dagar som jag känner att det faktiskt är sommar. Vart tog juni & juli vägen?! Min sommar har varit minst sagt intensiv och aktiv, både vad gäller jobb och träning. För mig är träningen en stor hobby och något jag försöker prioritera oavsett årstid eller mängd ”andra sysslor” i livet – dels just för att det är ungefär det roligaste jag vet, men minst lika mycket för att det är vad som ger mig energi och fokus att orka just de där andra tingen i livet.

Oavsett om man är nybörjare eller en inbiten träningsnörd, är träningsglädje något jag vill dela med mig av och inspirera till här i bloggen. Därför vill jag idag vill jag introducera er för Decathlon – 70 sporter. 40 000 produkter. 21 egna varumärken. Decathlon är ett nytt sätt att handla sport!

decathlon-fitnesskollage1På bild ovan:
Tights breathe, med bred resår och rosa/grå kant, 149 kr.
Kettlebell 8 kg, 199 kr.
Träningsskon Breathe 360, en lätt och följsam sko, 299 kr.
Gummiband av pilatesmodell (som kan knytas!) 69 kr.
Tunt och lätt linne i dubbla lager (ord pris 149 kr, rea nu – 59 kr!)

decathlonfitnesskollage2På bild ovan:
Mjuk och följsam överdragströja med hög krage och hål för tummarna, 199 kr.
Tights breathe, med bred resår och rosa/grå kant, 149 kr.
Kompakt och ultraabsorberande handduk, 49 kr.
Träningsskon Breathe 360 (299 kr)

decathlonfitnessbild3 decathlonfitnessbild4

Decathlon vill, precis som jag, dela sportglädjen med alla – från de yngsta nybörjarna till de mer inbitna sportnördarna. Med egen produktion och fokus på innovation och genom att ​sälja produkterna i 900 sportvaru​hus över hela världen kan de hålla priserna nere utan att tumma på kvalitén. 70 sporter. 40 000 produkter. 21 egna varumärken.

Så i samarbete med Decathlon vill jag därför dela med mig av en liten rabattkod till er så ni kan testa ett nytt sätt att handla sport! Kampanjkoden AKTIVSOMMAR2015 ger dig 50:- i prova på rabatt (du måste lägga varor i varukorgen för minimum 50:-). Gäller t.o.m 30/9 och här kommer ni direkt till startsidan.

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Bdl
  9 augusti, 2015 at 16:25

  Måste man inte som bloggare skriva att inlägg är samarbeten med företag (dvs reklam) eller sponsrade? Detta är ju uppenbart reklam. Eller är det ditt eget företag??

  • Svara
   roethlisberger
   9 augusti, 2015 at 16:28

   Helt korrekt, samarbeten ska skrivas ut. Du kanske läste lite slarvigt för det är utskrivet att det är i samarbete med Decathlon. Trevlig kväll!

 • Svara
  Bdl
  9 augusti, 2015 at 17:40

  Ok, fair enough, jag tyckte det var lite otydligt bara. Men du har ju uppenbarligen koll på vad som gäller, så ber om ursäkt, inget illa menat från min sida! Trevlig kväll till dig med!

Lämna ett svar