Inspiration och pepp inspirationstories Stil och mode Vardagsuppdatering

”Because I’m not a ‘do-nothing bitch’”

Få har väl missat Ronda Rousey’s svar-på-tal kring det där med att ”kvinnor med muskler ser maskulina ut”;

”Just because my body was developed for a purpose other than fucking millionaires doesn’t mean it’s masculine. I think it’s femininely badass as fuck because there’s not a single muscle on my body that isn’t for a purpose; because I’m not a ‘do-nothing bitch’”

I den här videon (spola fram ca 5 minuter för att hoppa direkt till Ronda) förklarar hon vad en ”do-nothing bitch” är.

Fram till och med den 20e augusti kan man köpa t-shirts, linnen, hoodies mm med Rondas tryck (HÄR) där en del av vinsten går till organisationen Didi Hirsch (”for their work in mental health services & for women with body image Issues”)Jag la precis min order och i början av september får jag hem min t-shirt med No D.N.B-tryck.

Vill du också klicka hem ett plagg så gör det snart, det är alltså en tidsbegränsad kollektion!

nodnb

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar