Inspiration och pepp Kost lifestories Okategorierat Recensioner Tävling Vardagsuppdatering

Limited Edition: Workoutboxen (+Tävling!)

Under en begränsad tid kan man nu beställa en ”Limited Edition box” från The Healthy Box – Workoutboxen.

Precis som alla tidigare boxar finns den att klicka hem från THB’s hemsida (närmare bestämt här) och eftersom det är en limited edition säljs den alltså i väldigt liten upplaga. Så en får passa på typ nu, om en är sugen. Den kostar 299 svenska slantar och såhär ser innehållet ut:

TWB1

Precis som i tidigare boxar var det en för mig mix av gamla favoriter och spännande nyheter, till exempel en kolsyrad bcaa-dryck med smak av vattenmelon AminoPro, den nyaste nötpåsen från Smiling Sverige, och en ekologisk rawbar jag inte smakat förr. Mmm ser fram emot att prova alltihopa!

TWB3

TWB2

Ja och som sagt ett par gamla favvosar! På bild ovan; solroskärnor från GoGreen, kokosvatten från DrAntonioMartins och mullbär från Goforlife. På bild nedan trippelt från Renée Voltaire (spirulina, chiafrön och hampafrön) och inte minst en påse fitnesstofsar från Taniko.

TWB4

TÄVLINGSDAGS

Själv har jag helt slutat använda ”vanliga” hårsnoddar sedan jag upptäckte Taniko’s fitnesstofsar i början av året. Eftersom jag gillade dem så väldigt på en gång, ordnade jag i våras en liten tävling här i bloggen varpå fem vinnare fick hem ett paket tofsar i önskad färg.

Jag tyckte det var dags igen – och därför ska nu ytterligare fem av er få hem ett varsitt paket fitnesstofsar, tänkte jag! Tofsarna är gjorda av silikon och saknar metallplattor (vilket gör dem mer skonsamma för håret) och finns i flera lika färger. För att vara med och tävla: gå in och hitta din favvofärg här på Taniko’s hemsida, och lämna sedan en kommentar i detta inlägg med din önskade färg. Tävlingen pågår veckan ut (söndag kväll) och vinnare presenteras sedan i början av nästa vecka. (övertydlighet hejhej – givetvis är tävlingen ett samarbete med Taniko. Aaa OK då var det utrett, fint!)

tanikotofsar

Du kanske gillar

73 Kommentarer

 • Svara
  Sally
  7 oktober, 2015 at 10:32

  Å de verkar ju grymma! Ett par vita skulle jag gärna vinna 🙂 ✊ Workoutboxen hade ett härligt innehåll också 🙂 Kram!

 • Svara
  Johanna
  7 oktober, 2015 at 11:35

  Tjoho! Skulle hemskt gärna vilja ha ett gäng vita tofsar, mitt hår skulle bli super-glatt! 😀

 • Svara
  Linda
  7 oktober, 2015 at 11:39

  Åh, jag skulle verkligen behöva nya hårsnoddar! Har långt hår och tränar jämt. Synd att de inte finns i brunt, så om jag vinner vill jag ha dem i svart!

 • Svara
  Sofie
  7 oktober, 2015 at 11:48

  Åååå yeay! Ett gäng svarta tofsar hade suttit fint Fanny! ?✊

 • Svara
  Josefina
  7 oktober, 2015 at 12:29

  Åhå! Ett vita tofsar skulle min frisör bli glad om jag skaffade mig! Hon klagade lite på hårkvaliteten sist…

 • Svara
  Sandra
  7 oktober, 2015 at 12:34

  Åh, de verkar vara så bra! Jag tycker att de mixpaketet innehåller coola färger och skulle välja dom om jag vann 🙂

 • Svara
  Victoria
  7 oktober, 2015 at 12:41

  Låter som riktiga supertofsar ju!! Skulle väldigt gärna vilja ha dom i mixade färger, colour makes me happy ;D Kram Fanny

 • Svara
  Linda Davidson
  7 oktober, 2015 at 12:48

  Hej Fanny! Jag skulle allt bra gärna vilja ha svarta tofsar från Taniko om jag vann!

 • Svara
  Sara
  7 oktober, 2015 at 13:18

  Såklart jag vill vinna nya tofsar nu när min gamla börjar sjunga på sista versen, orange skulle bli sjukt snyggt i mitt hår 🙂

 • Svara
  Honey
  7 oktober, 2015 at 13:27

  Det låter grymt! Mina hårsnoddar glider alltid ur när jag tränar, så den där blandningen av svarta och vita tofsar skulle sitta som en smäck!

 • Svara
  Tanja
  7 oktober, 2015 at 13:39

  Jag signade upp på gymmet igår o körde första passet idag så nåt att sätta upp håret med skulle sitta finfint just nu. Med tanke på att det är oktober och bröstcancer-månad så skulle jag välja rosa snoddar.

 • Svara
  Maria
  7 oktober, 2015 at 13:55

  Ååh ett paket med rosa tofsar hade varit underbart! (Så slipper man kanske risken att pojkvännen snor alla ens tofsar…)

 • Svara
  Pernilla
  7 oktober, 2015 at 13:58

  ROSA toffsar! För mig är det viktigast att håret hålls borta från ansiktet men en färgklick i håret kan väll inte skada ?

 • Svara
  Lotta
  7 oktober, 2015 at 14:06

  Ska inte tävla för jag har fortfarande kvar det paket jag fick förra gången – men HEJ vad bra de är! 😀

 • Svara
  Cicci
  7 oktober, 2015 at 14:13

  Har själv bara möjlighet att få till en liten tofs i mitt korta hår MEN har två sötnosar jag peppar att träning är mumma för kroppen. Skulle vara toppen att få belöna dem med dessa hårvänliga hårsnoddar. Blått är flott och bådas älsklingsfärg 😉

 • Svara
  Anna Haeggman
  7 oktober, 2015 at 14:14

  Men åh, aldrig varken sett eller hört talas om dessa snoddar men de verkar ju grymma. Fantastiskt om man kunde hitta nån bra snodd som faktiskt håller håret på plats under hela passet. Om jag vann skulle jag önska mig svarta.

 • Svara
  Jonna
  7 oktober, 2015 at 14:28

  Kul med tävling 🙂 jag skulle vilja ha svarta tofsar om jag har turen att vinna! 🙂

 • Svara
  Nathalie
  7 oktober, 2015 at 14:33

  Åh, länge gått och tänkt att jag vill pröva dessa! Svart/vit skulle jag önska. Kul att se att de fått så bra recensioner!!

 • Svara
  lovisa mattisson
  7 oktober, 2015 at 15:09

  Hej Fanny!
  Jag är gärna med i tävlingen då mitt hår ALDRIG vill hålla sig på plats under ett helt träningspass utan jag någon gång måste fixa det. Om jag blir en av de lyckliga önskar jag mig de svarta (ej small)

  kramar

 • Svara
  Johanna
  7 oktober, 2015 at 15:34

  Åhh vad perfekt när alla mina vanliga tofsar tycks förstöras efter ungefär tre användningar! Jag skulle bli jätteglad om jag kunde vinna ett paket med svarta tofsar! 😀

 • Svara
  Ebba
  7 oktober, 2015 at 15:34

  Åh så snygga och smarta! 😀
  Jag tycker röda är snyggast!

 • Svara
  Jessica
  7 oktober, 2015 at 15:37

  Skulle bli så glad om jag vann snoddarna, jag skulle vilja ha vita snoddar. 🙂

 • Svara
  Elsa
  7 oktober, 2015 at 16:06

  Paketet med svarta och vita snoddar blandade hade varit toppen! 🙂

 • Svara
  Kristina Furundzic
  7 oktober, 2015 at 16:17

  Men hallå, vad snyggt! Hade uppskattat ett paket vita tofsar! Hade varit grymt 🙂

 • Svara
  Anna
  7 oktober, 2015 at 16:52

  Jag skulle bli så piffig i dom blå!

 • Svara
  Julia Lundberg
  7 oktober, 2015 at 16:57

  Yes vilken bra utlottning! Jag har bara tofsar med metallspännen, och har fått en ofrivillig uppklippning av att håret blivit avnött haha! Håller alla tummar jag har för att jag ska få chansen att testa dessa och kunna kombinera mitt gymliv med en snygg frisyr!

  Kram Julia

 • Svara
  Astrid
  7 oktober, 2015 at 17:24

  Åh jag vill jättegärna vinna orange tofsar! 🙂

 • Svara
  Ida
  7 oktober, 2015 at 17:36

  Då vi är mitt uppe i oktober- Bröstcancermånaden så skulle jag vilja vinna rosa tofsar!

 • Svara
  Sophia
  7 oktober, 2015 at 18:00

  Åh! Jag skulle vilja ha den med mixade färger så man kan matcha till både jobbkläder och träningskläder! 🙂

 • Svara
  Tina
  7 oktober, 2015 at 18:14

  Undrar hur många tofsar man har förbrukat hittills? Om dessa tofsar håller vad de lovar skulle jag gärna vilja ha ett par svarta!
  Tack för en härligt ärlig blogg 🙂 / Tina

 • Svara
  Sofia
  7 oktober, 2015 at 18:35

  Hoppas att lyckas vinna de svart/vita toffsarna! 🙂

 • Svara
  Helene
  7 oktober, 2015 at 18:53

  Gillar verkligen din blogg, så många härliga inspirerande recept. Vill jättegärna vinna tofsar i vitt o svart, hoppas hoppas, kanske kan ge någon till min dotter i så fall, vi har båda behov av bra tofsar som inte sliter på håret 🙂

 • Svara
  Klara
  7 oktober, 2015 at 19:26

  Tänk att jag satt och surfade runt på ”The healthy box”-hemsida tidigare idag och kollade på just denna box! Paniken var nämligen total imorse när jag lyckats tappa bort min sista tofs och inte hittade några nya utan metallspännen. Hur lägligt kom inte denna tävlingen då? Då jag alltid använder färgglada och upplysande kläder när jag gymmar önskar jag mig mer neutrala svarta tofsar till håret om jag skulle ha turen att vinna!

 • Svara
  Emelie
  7 oktober, 2015 at 19:51

  Wehåå älskar att det kommer bättre tofsar. Skulle vilja ha det svart/vita setet 😀

 • Svara
  Vendela Knuutinen
  8 oktober, 2015 at 05:50

  Åh va roligt med tävling! Har haft tjockt hår hela livet men under anorexian så tappade ja extremt mycket… Nu, frisk som en nötkärna tappar jag hår från alla skittajta, metall tofsar:( så jag önskar mig ett par vita, skulle vara helt fantastiskt!
  Kram

 • Svara
  Ida
  8 oktober, 2015 at 07:08

  Åh, vilken Dröm! Skulle verkligen vilja vinna, och jag ÄLSKAR de orangea tofsarna, så de skulle jag vilja ha i håret i höst!
  Önskar dig ett jättefint slut på veckan och hoppas att du får njuta av hösen!
  Kram!

 • Svara
  Malin
  8 oktober, 2015 at 08:11

  Ett par svarta hade suttit fint nu när man färgat håret mörkt 🙂

 • Svara
  Sonia
  8 oktober, 2015 at 09:17

  Vilken rolig tävling! Jag skulle vilja ha blåa om jag vann 🙂

 • Svara
  Gabriella
  8 oktober, 2015 at 10:24

  Åh vilken bra grej! Jag har väldigt gärna vunnit ett paket svart/vita tofsar!

 • Svara
  Sara
  8 oktober, 2015 at 10:48

  Svart!

 • Svara
  Anna
  8 oktober, 2015 at 11:10

  Ett träningsfreak med tunt och glidigt hår, hoppas nu på tur så att hon SVARTA tofsar får! 🙂

 • Svara
  Jessica
  8 oktober, 2015 at 11:24

  Dessa verkar ju supergrymma och mitt hår hade verkligen mått bra av lite nya tofsar. Vill gärna ha svarta.

 • Svara
  Linnéa Dahlin
  8 oktober, 2015 at 11:27

  Svart och vit 🙂 Perfekt till långt hår ju!!

 • Svara
  Ann-Sofi
  8 oktober, 2015 at 13:16

  För enkelhetens skull så hade jag nog valt svart, men å andra sidan brukar jag vara rätt färgglad när jag tränar, så ett mixat paket hade kanske passat bra ändå! 😉

 • Svara
  Louise
  8 oktober, 2015 at 13:54

  Svart/vita! Då har man perfekta snoddar både för de dagar man vill att de ska synas och de dagar man vill inte vill det. Optimalt!

 • Svara
  Amalia
  8 oktober, 2015 at 14:45

  Svarta tofsar!

 • Svara
  Annie
  8 oktober, 2015 at 15:51

  Jag skulle vilja ha det mixade paketet, det skulle sätta färg på tillvaron! 🙂

 • Svara
  Veronica
  8 oktober, 2015 at 16:19

  Det fina mixpaketet får gärna ge mig en boost på gympassen i höst!

 • Svara
  Sofia
  8 oktober, 2015 at 17:02

  Ett paket med svartvita tofsar vore inte fel! 😀

 • Svara
  Nathalie
  8 oktober, 2015 at 18:15

  åh det här vill jag vinna fanny! jag skulle vilja ha vita 🙂
  kramis

 • Svara
  Louise Siljeholm
  8 oktober, 2015 at 18:17

  Åh drömmen ju! Skulle så dö de rosa! Bästa motivatinos presenten inför allt tenta plugg! Du äger fanny! keep it up!

 • Svara
  Ida
  8 oktober, 2015 at 18:19

  Mums på de gula?

 • Svara
  Linda
  8 oktober, 2015 at 18:26

  Min ”lilla” Maja spelar basket och sliter och drar i sitt hår hela tiden, hon skulle bli superglad för något som sitter kvar hela matcherna! Tror hon skulle vilja ha svarta, matchar ju till det mesta! Tack

 • Svara
  Rebecka
  9 oktober, 2015 at 05:46

  Jag skulle gärna vilja ha de orangea tofsarna.

  Trevlig helg!

 • Svara
  Sannam Hjertstrand
  9 oktober, 2015 at 06:20

  Jag hade blivit väldigt glad och tacksam för ett bar blåa snoddar som jag kan matcha med resten av mina klubbkläder när jag är ute och springer/tävlar. Det hade varit grymt snyggt!

 • Svara
  Elin
  9 oktober, 2015 at 08:23

  Hej Fanny! Med mitt tunna och glidiga hår sitter inga tofsar kvar under träningen, därför hade jag blivit jätteglad om jag hade fått testa dessa! Färg gör mig glad, men det passar kanske inte till allt, så därför hade jag velat ha mixen.
  Trevlig helg!

 • Svara
  AvantiLouice | Foto
  9 oktober, 2015 at 10:27

  Har tidigare testat dom där som ser ut som telefonsladdar vilket inte alls ville funka på mitt hår. Så det skulle vara jättekul att testa dess och jag är tråkig nog att välja svart 😉

 • Svara
  Jennifer
  9 oktober, 2015 at 11:35

  Äntligen någon som tänkt till och skapar tofsar till oss som tränar. Dessa skulle jag mer än gärna prova för att det låter nästan för bra för att vara sant. Ett mixpaket hade jag önskat för att ha en massa härliga färger att matcha outfiten med 😀

 • Svara
  Therese
  9 oktober, 2015 at 13:26

  Jag skulle gärna vilja ha vita tofsar. ?

 • Svara
  Ulrika
  10 oktober, 2015 at 05:35

  Jag vill gärna vinna svarta hårband.

 • Svara
  Sofia
  10 oktober, 2015 at 12:08

  Hårsnoddar behövs alltid, blåa skulle vara fint att vinna!

 • Svara
  Katarina
  10 oktober, 2015 at 22:13

  ÅH! Varit så nyfiken på de hårsnoddarna, hade varit grymt att få prova. I svart allra helst!

 • Svara
  Lydia
  11 oktober, 2015 at 10:22

  Med risk för att kännas oldschool och tråkig så hade ett par svarta toffsar varit HELT underbart! För att skona håret och slippa de där massa hårstråna som har en tendens att ramla av, skulle detta varit perfekt.

 • Svara
  Rebecca Forsberg
  11 oktober, 2015 at 16:09

  Hej jag skulle supermegagärna vilja ha svarta tofsar! 😀

 • Svara
  pussel
  11 oktober, 2015 at 18:03

  Rosa är nog favoritfärgen, men om jag vann skulle jag vilja ha mixade färger =).
  Tack för en inspirerande blogg!

Lämna ett svar