healthstories Jul 2015 Träning

för en egen liten hemmaträningsyta (julklappstips)

Dagens julklappstips är för oss gymjunkies. För dig och mig som gillar att träna och helst gör det dagligen, men kanske inte har möjlighet att komma iväg till gymmet varje dag. För dig och mig som vet att trettio minuter använda på rätt sätt utan problem kan få svetten att rinna och musklerna att kännas, även hemma.

Ja, för sådana som oss, kommer här i samarbete med Decathlon ett par julklappstips för gymjunkies. Tips på klappar till någon som säkerligen vill fortsätta gå till gymmet, men kanske lockas av att skapa sig en liten hemmaträningsyta också.

Gymjunkie,-produktcollage

Det här och en massa mer träningsutrustning finns hos Decathlon både på nätet och i butiken i Kungens kurva.

1. Kettlebell Domyos (6-20 kg) // 2. Medicinboll Domyos (1-5 kg) // 3. Träningsband, elastiband Domyos (7kg) // 4. Armhävningshandtag, push up bars, Domyos // 5. Pilatesmatta, essential, Domyos // 6. Fitnessboll, Domyos // 7. Hantelkit 10 kg, Domyos

Skärmavbild 2015-11-23 kl. 15.02.09I stolt samarbete med Decathlon – 70 sporter under samma tak.

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Malin
  25 november, 2015 at 15:45

  Jag har den där medicinbollen hemma! Köpte den i besök i butiken efter att ni sist berättade om Decathlon. Tycker den är superskön att träna med, verkligen ett bra julklappstips som jag håller med om!

 • Svara
  Malin
  25 november, 2015 at 15:45

  Jag har den där medicinbollen hemma! Köpte den i besök i butiken efter att ni sist berättade om Decathlon. Tycker den är superskön att träna med, verkligen ett bra julklappstips som jag håller med om!

Lämna ett svar