healthstories Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

Kläder att träna i, och vad de ”får” kosta (+lucka nr23, på samma tema)

De senaste åren har utbudet av träningskläder hos de större klädkedjorna växt enormt, och idag hittar man en sportavdelning i de allra flesta ”vanliga” klädbutiker. Till lite mer ”budgetvänliga” priser dessutom. Utbudet inte bara växer, utan dess innehåll blir i min mening också allt snyggare. Mina tre ”budget-favoriter” är H&M, Cubus och Gina Tricot, och min träningsklädsgarderob innehåller flera plagg från dem allihop.

Senaste tillskottet är det här linnet från H&M som jag provat under mina tre senaste julklapps-shoppingturer, för att tillslut alltså också köpa. Som en liten julklapp till mig själv, helt enkelt! Premiär-tränade i det igår och kan nu konstatera att det inte bara är snyggt utan även riktigt skönt.

hmsportlinne

Jag brukar inte gilla träningslinnen med inbyggd sportbh, främst för att jag har helt olika storlek i de två. Men eftersom detta linne är loose fit kunde jag ta storleken jag normalt har i sportbh (M) utan att det blev knasigt kring midjan (där har jag normalt XS i tighta modeller, vilket alltså inte blir så bra med inbyggd sportbh… hehe)

Hur tänker ni kring det där med träningskläder och vad de ”får” kosta? Jag blir allt bättre på att investera i lite dyrare plagg för min träning, med motiveringen att ”per gång använt” kostar de faktiskt inte mycket alls även om prislappen är fyrsiffrig. Söta klänningar för någon hundring är däremot jämförelsevis dyra ”per gång använd” – eftersom de brukar bli hängande i garderoben. Med prislappen kvar. Tills jag inte ens kommer i dem längre. 

Everyday stories julkalender

Fortsatt på temat träningskläder öppnar vi nu dagens lucka i ES julkalender, där du idag kan du vinna ett par Yael tights och en Lacti top från Shape Me Up i storlek M.

För att vara med och tävla så vill vi att du gillar Everyday stories på Facebook och  svarar på frågan:

  • Hur ser dina drömtights ut?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka!

Sista dagen att tävla är 24 december.

julkalender-4

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar