Uncategorized

Nyårsfirande och BBC-anmälan

Fick ni ett fint avslut på 2015? Jag sitter i skrivande stund och summerar det gångna året för att i kommande vecka publicera en rad ”årets bästa”-inlägg inom olika kategorier. Bland annat listar jag några lite extra fina och roliga upplevelser som år 2015 bjudit mig på, favoritrecept inom både mat & bak, ett par uppskattade och läsvärda inlägg – och självklart sammanfattar jag också det gångna träningsåret i ett inlägg.

nyar2tva

Själv firade jag in det nya året på ett alldeles utomordentligt fint sätt: middag, lekar, bubbel, kramar, dans och många många skratt.

nyar2ett

Efter 12 timmars festligheter och 3 korta timmar sömn, är jag förvånansvärt pigg och inleder alltså det nya året med att smygstarta ”jobbåret 2016”.

Och (!!) jag klickade precis iväg min anmälan till Blogger Boot Camp – för jag ska förutom hålla en föreläsning om bloggfoto, självklart gå på pass själv också. Ser fram emot den 12e mars och en dag fullspäckad av träningsglädje och inspiration! Anmäler sig gör man här, hoppas vi ses!?

Jag-deltar-på-bbc161

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  1 januari, 2016 at 14:47

  =) Låter som en fin afton.
  Jag har också anmält mig, ska bli SÅ roligt 🙂

 • Svara
  Therese
  1 januari, 2016 at 18:18

  Det låter som att du hade ett helt fantastiskt nyår 🙂
  Jag har också anmält mig idag, passade på nu ifall något pass blir jättepopulärt och fullbokat:) Det kommer bli så fantastiskt kul!

 • Svara
  FIT by Emma Hå
  2 januari, 2016 at 18:28

  Jag skall självklart gå! Och har bokat in mig på din föreläsning om bloggfoto, hoppas på massor av tips framförallt för att fota mat sådär skitsnyggt som du gör =)

  • Svara
   roethlisberger
   4 januari, 2016 at 17:38

   Åh, vad roligt! Ser fram emot att träffas, och haha ja, KAN ju hända att det blir en del matfoto-exempel och tips kring det 😉

Lämna ett svar