Uncategorized

Skriv en bok om… vad du vill! För du är ju redan känd. Och snygg. Och kvinna.

Jag vet inte. Nog för att jag tror på att det finns lika många ”rätt sätt” som det finns människor (jo, jag tror vi ska laborerar fram vår egen individuella optimala livsstil, kosthållning och väg till hälsa) – jag måste ändå erkänna att det provocerar mig att man får skriva en bok om ”hälsa” oberoende tidigare erfarenheter och kunskapsnivå.. Alltså. ”Bara man är känd”. Inom nåt. Eller snygg. ”Välj fritt av tidigare nämnda kriterier, uppfyller du båda slår vi på stort och signar dig för en uppföljare”.

Nej jag vet inte. Kan inte folk bara göra det de är bra på, det är okej att inte vara expert på allt! Tvärtom, våga vara medioker, som Jeanna så vettigt skrev häromdagen.

20140704-111115-40275481.jpg

20140704-111142-40302068.jpg
Liten notis; självklart fattar jag att man inte tackar nej till att ge en bok om intresse finns. Och ja självklart är man välkommen att dela med sig av sin historia om det eventuellt kan hjälpa någon! Det är väl mer att jag inte anser att exempelvis Laila Bagges råd och uttryck att ”synda” då och då, lägger grund för en hälsosam och hållbar livstil. Gå ner i vikt? Helt annan sak. Jag pratar om hälsa. Och nä, ”att synda” är liksom inte en term jag tycker hör hemma i tema:hälsa.

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  jeanna
  4 juli, 2014 at 09:24

  Haha. Känner jag. Inför hela grejen. Kul att hälsa fortfarande är hett, men deppigt att det inte tas på allvar. Inom vilket annat område får vem som helst frontas som expert?

  • Svara
   roethlisberger
   4 juli, 2014 at 09:39

   Ungefär så, ja! Helt galet. Man är ju som delad ; jag tycker såklart att det är skoj att det är ”inne” att bry som om hälsa – men synd att det ibland förväxlas och ofta snarare handlar om yta, prestation, förbud och avhållsamhet..

 • Svara
  jeanna
  4 juli, 2014 at 09:24

  Haha. Känner jag. Inför hela grejen. Kul att hälsa fortfarande är hett, men deppigt att det inte tas på allvar. Inom vilket annat område får vem som helst frontas som expert?

  • Svara
   roethlisberger
   4 juli, 2014 at 09:39

   Ungefär så, ja! Helt galet. Man är ju som delad ; jag tycker såklart att det är skoj att det är ”inne” att bry som om hälsa – men synd att det ibland förväxlas och ofta snarare handlar om yta, prestation, förbud och avhållsamhet..

Lämna ett svar