lifestories Tankar om ting Vardagsuppdatering

Livet är skört och inget är permanent

Igår tog jag en paus från arbetet en timme på kvällen, för att promenera över till en av mina bästa vänner som precis kommit hem från sjukhuset efter en akut operation. Det känns alltid så plötsligt, när man nås av nyheter likt den här, och man är verkligen aldrig förberedd eller redo att höra att en av de man älskar mest från en dag till en annan går från vardagsliv till att kämpa för sitt liv.

Livet är skört, och ibland behövs en extra påminnelse om att ingenting är permanent. Under tuffa tider är det en tröst – för man vet att jorden fortsätter snurra och saker runtomkring kommer, förr eller senare, skapa förändring och det mörka kommer bli ljusare. Under bra tider däremot, tänker man kanske inte lika ofta på just det, att ingenting är permanent.

Det måste inte vara större eller flådigare än en genuin tanke med en tillhörande lite extra varm kram. Så jag fyllde en korg med något jag vet att min vän gillar, närmare bestämt fyllde jag den med åtta förpackningar te. De åtta finaste förpackningarna jag kunde hitta, med te i olika färg och smak, och en liten rosett på det. Det var den symboliska biten, det var kramen jag var mest mån om att få ge. För hörrni – livet är skört och inget är permanent.

clippermedmera

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  ISA
  11 mars, 2016 at 15:33

  viktig text. Som fan. Och fin gest av dig med presenten <3

 • Svara
  ISA
  11 mars, 2016 at 15:33

  viktig text. Som fan. Och fin gest av dig med presenten <3

 • Svara
  Jessica
  13 mars, 2016 at 13:00

  ❤️

 • Svara
  Jessica
  13 mars, 2016 at 13:00

  ❤️

Lämna ett svar