Vardagsuppdatering

tisdagsgrejer

 • Tävlingen avslutad, vinnare kontaktade, grattis! Och tack för allas deltagande, men främst tackar jag givetvis för stödet i.o.m era bokköp – gör mig så glad! Hoppas paketen gör er glada också, och sommaren lite finare (godare) 🙂
 • videoblogg nr två tänkte jag spela in idag, förlåt fördröjningen (men som vanligt vill jag tänka lite på vad ni frågar och hur jag bäst svarar – varför göra något slarvigt?)
 • imorgon åker jag mot Skåne. Jag kommer fördriva största delen av tiden utanför Simrishamn på Österlen, men även några dagar i Vejbystrand. Hojta till om du råkar befinna dig där nere och är sugen på en löptur, fyspass eller kanske en fika – jag vill ju lära känna er också!
 • jag tror, vågar knappt skriva det i rädsla att känslan ska försvinna, att medicinen börjar hjälpa. Helt fantastiskt vad små tabletter kan göra. Aldrig kommer jag ifrågasätta psykofarmaka igen, det är lifesafers!
 • igår var jag på hemmakväll, och köpte man över 2 kilo godis så fick man en disneyfilm. Gissa om lyckan var gjord? Efter en fantastisk kväll med grymt gympass, god mat med bästa vännen och Mr, skitsnack i den varma kvällssolen på altan – så fick jag sen alltså massa favoritgodis och en favoritfilm också?! Liksom hallå. Bättre måndag!

Du kanske gillar

18 Kommentarer

 • Svara
  Sara
  2 juli, 2013 at 09:44

  Älskar när människor kan kombinera träning och hälsosam mat med godis och lyx! 😀

 • Svara
  Sara
  2 juli, 2013 at 09:44

  Älskar när människor kan kombinera träning och hälsosam mat med godis och lyx! 😀

 • Svara
  Elinn
  2 juli, 2013 at 09:57

  Kan du inte berätta vilka som vann och vad de skrev för vinsten? 🙂
  Kram

 • Svara
  Elinn
  2 juli, 2013 at 09:57

  Kan du inte berätta vilka som vann och vad de skrev för vinsten? 🙂
  Kram

 • Svara
  Li
  2 juli, 2013 at 11:07

  Har läst din blogg ett tag, ett bra tag nu faktiskt. Har aldrig kommenterat innan, mest bara smygläst och gottat mig bland alla inspirerande inlägg, känt igen mig i dina kamper, tänkt på dig i vardagen nu när du verkar kämpa lite hårdare med livet.
  Visst är det fantastiskt hu man kan nå fram via en blogg? Genom en skärm?

  Ville egentligen bara skriva att jag tycker du är en fantastisk förebild, du är modig, du är stark och jag hoppas med hela mitt hjärta att du kommer hitta rätt och må ditt absolut bästa snart. Du förtjänar det.

  • Svara
   roethlisberger
   2 juli, 2013 at 14:27

   Vilken fantastiskt fin kommentar, tack snälla du!
   Det är verkligen helt fantastiskt och roligt hur man kan ”connecta” med människor över nätet, ”tyvärr” är det ju ofta en envägs-kommunikation, så en kommentar likt denna gör min dag! Tack igen och stor kram, jag kämpar på.. 🙂

 • Svara
  Li
  2 juli, 2013 at 11:07

  Har läst din blogg ett tag, ett bra tag nu faktiskt. Har aldrig kommenterat innan, mest bara smygläst och gottat mig bland alla inspirerande inlägg, känt igen mig i dina kamper, tänkt på dig i vardagen nu när du verkar kämpa lite hårdare med livet.
  Visst är det fantastiskt hu man kan nå fram via en blogg? Genom en skärm?

  Ville egentligen bara skriva att jag tycker du är en fantastisk förebild, du är modig, du är stark och jag hoppas med hela mitt hjärta att du kommer hitta rätt och må ditt absolut bästa snart. Du förtjänar det.

  • Svara
   roethlisberger
   2 juli, 2013 at 14:27

   Vilken fantastiskt fin kommentar, tack snälla du!
   Det är verkligen helt fantastiskt och roligt hur man kan ”connecta” med människor över nätet, ”tyvärr” är det ju ofta en envägs-kommunikation, så en kommentar likt denna gör min dag! Tack igen och stor kram, jag kämpar på.. 🙂

 • Svara
  Hanna
  2 juli, 2013 at 15:24

  vad fantastiskt roligt att du borjar ma battre! hoppas du far en fin skane semester 🙂

 • Svara
  Hanna
  2 juli, 2013 at 15:24

  vad fantastiskt roligt att du borjar ma battre! hoppas du far en fin skane semester 🙂

 • Svara
  Jenny
  2 juli, 2013 at 19:05

  Vilken fantastisk måndag! * lycka*
  Skönt att tabletterna börjar hjälpa också. Vet hur dom funkar och är så skönt när det hjälper!
  Skåne – där är jag uppväxt 🙂 Ska också dit om några veckor för att hälsa på familj och vänner. Ska bli mysigt! Hoppas du också får det! Österlen är vackert. Ha det riktigt bra där nere 🙂

 • Svara
  Jenny
  2 juli, 2013 at 19:05

  Vilken fantastisk måndag! * lycka*
  Skönt att tabletterna börjar hjälpa också. Vet hur dom funkar och är så skönt när det hjälper!
  Skåne – där är jag uppväxt 🙂 Ska också dit om några veckor för att hälsa på familj och vänner. Ska bli mysigt! Hoppas du också får det! Österlen är vackert. Ha det riktigt bra där nere 🙂

 • Svara
  Viccy
  2 juli, 2013 at 19:45

  Bok? Vad har jag missat nu? 🙂

 • Svara
  Kristine
  3 juli, 2013 at 19:12

  BLir så glad av å høre at medisinen virker. Håper verden din snart er litt bedre 🙂

 • Svara
  Kristine
  3 juli, 2013 at 19:12

  BLir så glad av å høre at medisinen virker. Håper verden din snart er litt bedre 🙂

Lämna ett svar