#throwbackthursday

Basvaror för det hälsosamma baket #throwbackthursday

Jag håller på och samlar ihop innehåll till lite olika ”samlingssidor” och ”guider”, som jag tänker ska finnas i bloggens fasta meny här ovanför headern. Tanken är att man ska få en bättre överblick där man till exempel kan bläddra bland olika receptkategorier, och att man enkelt ska hitta det man söker – även när man kanske inte vet riktigt vad det är man söker. Nu har jag ju bloggat ett par år, och det finns en hel del material och innehåll att gå igenom, inte minst finns det så-galet-många recept i arkivet. Så det tar lite tid, men jag ville i alla fall låta er veta att det är på gång!

Något jag med jämna mellanrum får frågor om är vilka mina främsta ”basvaror” i köket är. För lite drygt ett och ett halvt år sedan skrev jag ett inlägg om de ingredienser och ”basvaror” som i princip alltid finns hemma hos mig, redo att experimenteras med. Trots att inlägget skrevs för 18 månader sedan är det i princip samma grejer man finner om man kikar in i mitt skafferi idag. Några grejer har blivit ännu större favoriter (andra har jag slutat använda helt) och självklart har jag också hittat flera nya produkter sedan dess, som numera har en permanent plats i skafferiet. Det här är vad en av de samlingssidor jag håller på och sammanställer kommer handla om, mina ”kitchen basics”, så där inkluderar jag även mina nya favoriter.

September 2014. Det var alltså då jag snackade favvo-fetter, gröna pulver jag aldrig använder och fiffiga köksprylar i det här inlägget om basvaror för det hälsosamma baket.

tbtskafferi2throwbackthursday

Alla inlägg i den här bloggserien finns samlande i kategorin #throwbackthursday

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar