kitchenstories Tävling

Tävling! Vinn Fannys topp 5 Sisu-favoriter

Hej kompisar! Vid det här laget har jag hunnit blogga ganska många recept där jag använder olika produkter från Sisu Nutrition, och det av den enkla anledningen att jag verkligen gillar dem. Förutom att jag gärna bakar med vassleproteinet så gillar jag deras bcaa, där ”iste persika” är min personliga favorit av de tre smakerna.

sisurecept2stOvan på bild två exempel på gotte jag skapat med sisu’s vassle: t.v (protein-) mums-mums och t.h peanut butter & jelly protein cookies

Okej, mina lovord är ju en sak, jag förstår att en inte kan springa och köpa allt Fanny råkar gillar liksom. Men jag tycker alltid att det är kul att kunna dela med mig av någon typ av erbjudande till er, så att ni också kan testa sådana där grejer jag uppriktigt gillar. Inte minst när jag så ofta inkluderar dem i recepten jag postar – för jag delar ju med mig av recept just för att ni också ska kunna testa!

Så jag frågade helt enkelt mina vänner på Sisu om jag inte kunde få tävla ut en liten ”Fannys topp 5 Sisu-favoriter” till någon av er – och det fick jag!

Min topp 5-lista, tillika den aktuella tävlingsvinsten, ser ut såhär:

 • Vassle i smaken kokosboll
 • Vassle i smaken banankola
 • Vassle i smaken midsommartårta
 • BCAA Iste Persika
 • BCAA Kaktus/Lime

sisutavling1

Såhär är du med och tävlar:

 1. Kolla in de smakerna av vassle Sisu har i sortimentet idag (du hittar alla här på deras hemsida) och fundera på vilken smak DU gärna skulle se blir nästa nyhet. För en rolig grej med Sisu är nämligen att de hela tiden kommer med nya smaker – med andra ord har både du och jag möjlighet att påverka vad nästa smak blir!
 2. Lämna en kommentar i detta inlägg där du delar med dig av ditt förslag på nästa smarriga vassle-smak som du tror skulle bli succé!

Tävlingen avslutas på söndag (10/4)

sisutavling2

Imorse åt jag min standard-frukost, där huvudrollen spelas av min ”snabba proteinglass”. Den består alltså av kvarg+frysta bär+proteinpulver. Idag blev det en bärig variant och jag hade i vassle i smaken ”midsommartårta”, som innehåller rikligt med frystorkade jordgubbar – precis som chokladsmaken innehåller bitar av choklad. Mm-hmm, precis lika gott som det låter kan jag tala om!

Du kanske gillar

73 Kommentarer

 • Svara
  Karolina
  4 april, 2016 at 14:12

  Mitt förslag på en ny smak är: ingefära, honung & citron!

 • Svara
  Ebba
  4 april, 2016 at 14:21

  Jag tror att halloncheesecake vore supergott! Jag saknar lite syrliga smaker som ändå är lite söta på proteinpulver 🙂

 • Svara
  Caroline
  4 april, 2016 at 14:28

  Jag tror att chocolate chip cookie dough, jordnötsbrownie eller pekannötspaj skulle vara riktigt gott som proteinpulver! ?

 • Svara
  Sofia H
  4 april, 2016 at 14:39

  Oj jisses en har ju hur många förslag som helst! 😀 till BCAA skulle äppelmust, ananas&grape, tranbär&toffee, ginger&lime eller kanske passionsfrukt&vanilj? Till vassle skulle apelsinchoklad, pätkis (en så.himla.god ”finsk” chokladsort… hehe), eller mandelnougat-glass vara rätt så dröm!

 • Svara
  Ia Wilson
  4 april, 2016 at 14:40

  blåbärs-vaniljpaj eller chili-mörkchoklad ? sssslurp!

 • Svara
  Petra
  4 april, 2016 at 14:52

  Mina förslag på smaker är morotskaka, peanutbuttercup och blåbärspaj. 🙂

 • Svara
  Therese
  4 april, 2016 at 14:53

  Saltlakrits!

 • Svara
  Sofia H
  4 april, 2016 at 15:14

  Vilken rolig tävling och grymt pris!

  en smak jag velat testa länge men inte hittat på något vassleprotein alls är Hallon/Lakrits. Vilket är en välkänd smakkombination och tror det kan bli riktigt gott som proteinpulver!

  Kram

 • Svara
  Fanny
  4 april, 2016 at 15:31

  Jag skulle dö för knäckig äpplepaj. Med en såndär smak som går att dricka med vatten och är god ändå – superkrämig, söt och smakrik. Äpplesmak (små äppelbitar i!!!!) som kombinerad med en hint av kanel och en karamellig toffeekola smak ?

 • Svara
  Katrin
  4 april, 2016 at 15:56

  Jag har hur länge som helst velat hitta ett vassleprotein med kaffesmak! Helt plain kaffesmak. Ser framför mig hur jag i sommar skulle göra islatte på det och addera kakao, vanilj, karamell… NOM!

 • Svara
  Artemis
  4 april, 2016 at 16:21

  Okej sätt på er haklapparna nu så ni inte börjar dregla…vassle med smak av LUSSEKATTER! Alltså HUUR GOTT låter inte det?! Tänk att få pimpla morgongröten med det en regnig måndag? ლ(´ڡ`ლ)

 • Svara
  Karolina
  4 april, 2016 at 16:38

  Jag saknar ett vassle i smaken key-lime paj.. Vore inte det en fräsch succé inför sommaren?!

 • Svara
  Sofia N
  4 april, 2016 at 17:21

  En läskande smak av apelsinsorbet så här till sommaren kanske?! 😀

 • Svara
  Mikaela K
  4 april, 2016 at 17:28

  Gud vad svårt! Men Lakrits-vanilj-hallon vore absolut min dröm!! ?

 • Svara
  Jonna
  4 april, 2016 at 17:52

  Men vilken kul tävling! Sen har jag ju mängder av förslag, men den främsta är nog mojito! Lime och mynta i kombination med en härlig sötma är ju bara för gott. Älskar allt med lime men just mojiot är så himla gott! (och jordnötsmör med vit choklad efter att ha smakat peanutbutter luxe som du tipsade om! Så himla fin kombination!)

 • Svara
  Ida
  4 april, 2016 at 17:59

  Men åh! Det måste ju bara vara BOUNTY! hur gott skulle inte det vara på ett proteinpulver? rena drömmen!

 • Svara
  Jessica
  4 april, 2016 at 18:00

  Jag tror att passionsfrukt skulle bli en fantastisk smak.

 • Svara
  Kajsa Eriksson
  4 april, 2016 at 18:15

  Jag älskar Crème Brûlée och tror att det skulle bli en grym smak på vassleprotein?

 • Svara
  Elin
  4 april, 2016 at 18:18

  Jag tänker så enkelt som salt-mandel. Mums!

 • Svara
  Sofia
  4 april, 2016 at 18:24

  Hallonbåt (typ Pim Pim) vore supergott, mmm! 😀

 • Svara
  Ingela
  4 april, 2016 at 18:29

  Polkagrissmak skulle vara spännande eller varför inte Nötcreme ala Prinzell. Du vet den där nötcremen som man trycker ut från en påse…..

 • Svara
  Yohanna af Skovde
  4 april, 2016 at 18:33

  Ahmenååh vad kul tävling! Gräddig vanilj skulle jag älskar! Alltså som gammeldags hemmagjord vaniljglass smakar. Har inget emot ett bredare smakspektrum men ett ritkigt gott vaniljprotein skulle kunna hänga med i många olika anrättningar!

 • Svara
  Elin
  4 april, 2016 at 18:39

  Vad kul med tävling!

  Saknar någon mer ”plain” smak i deras sortiment, typ vanlig vanilj? Eller ännu hellre: vaniljvåffla! (eller -pannkaka)
  Annars är ju jordnötssmör givet (hehe bara liiite mainstream) – men utan någon choklad eller annat, bara jordnötssmak!

 • Svara
  Cajsa
  4 april, 2016 at 18:40

  Åhh vilken underbar tävling! Jag drömmer om ett riktigt gott ”salted caramel” eller ”dulce de leche” protte! Muuumsss 🙂

 • Svara
  Helena i Uppsala
  4 april, 2016 at 18:57

  Varför finns det bara sötsaker och efterrätter? Jag får ju inte sötsug utan saltsug så jag vill ha det i hummersmak, biff, avocado …

 • Svara
  Anna
  4 april, 2016 at 19:13

  Personligen så gillar jag choklad på allt alla dagar i veckan. Men det fanns ju redan (som tur är) men något som jag tyckte saknades var hallon. Hallon är sommarfräscht, gott och läskande. Hallon med vitchoklad (som sagt, choklad i allt alla dagar i veckan) tror jag blir en kanon kombo!

  Hoppas på vinst! Är otroligt sugen på att prova detta protein som jag varken sett eller smakat tidigare.

 • Svara
  Jessica
  4 april, 2016 at 19:18

  Hej!
  Finns så många smaker som skulle vara intressanta, men päron, mintchoklad eller citron skulle vara grymt! 😀
  Tänk glass med dessa smaker! Underbart 🙂

  Mvh Jessica

 • Svara
  Anna-Karin nilsson
  4 april, 2016 at 19:29

  Hallon lakris skulle jag vilja se som vassle ;k)

 • Svara
  Magdalena
  4 april, 2016 at 19:38

  Som den godaste glassen, rabarber crunch.

 • Svara
  Elina Palmqvist
  4 april, 2016 at 19:42

  Efter att ha testat många proteinpulver i mina dagar så är jag så enormt sugen på ett pulver med choklad och hasselnötter utan den kemiska bismaken. Eftersom detta säkerligen är svårt att fixa så önskar jag mig istället en smak med inslag av kondenserad mjölk och lime, den blandningen går att sleva i sig som den är! Kan tänka mig att blanda in den i kvarg och frysa till en cheesecake. (Y)

 • Svara
  Sara Pettersson
  4 april, 2016 at 20:15

  Jag skulle gärna ha ananassmak, strawberry-white chocolate eller oreo!

 • Svara
  Lisa L
  4 april, 2016 at 20:56

  Alla smaker låter ju underbara, jag tror starkt på att det skulle bli succé med marshmallow-smak på proteinpulvret! 😀 Vore helt underbart, tänk bara på alla roliga kombinationer och bak man skulle kunna hitta på.

 • Svara
  Elin
  4 april, 2016 at 21:49

  Jag tycker att Salted caramel, Rabarber (eventuellt i kombination med jordgubb eller hallon) eller Cookie dough hade varit kul!
  Skulle gärna vinna detta då jag inte har pengarna att köpa proteinpulver, men jag hade gärna haft något sådant att baka med!

 • Svara
  Maria
  5 april, 2016 at 03:49

  Päronsplitt tror jag skulle vara gott i både BCAA & proteinpulver. Sött men ändå friskt. Hallon är även gott kanske med lime. Det får inte bli för sött tycker jag. Fräscha smaker är viktigt för mig. 🙂

 • Svara
  Frida
  5 april, 2016 at 05:29

  Drottningscheesecake tror jag skulle bli gott! hallon-blåbär-cheesecake 😀 kan bara sluta bra.

 • Svara
  Elvira Dellenfalk
  5 april, 2016 at 06:14

  Jag har alltid velat ha ett proteinpulver i smaken hallon/lakrits. Tänk att typ käka/dricka hallon och lakrits dödskallarna!? ? Eller kanske smak av Ferraribilar (godisen) eller skumsvampar.
  Annars hade jag gärna sett någon kombination som vit choklad och kokos. ?

 • Svara
  Jessica
  5 april, 2016 at 06:36

  ”Peanutbutter chocolate-fudge” hade varit supergod! Vem gillar inte peanutbutter? och själv är jag en stor chokladälskare – så kombinationen hade varit drömgod! 😀 😀 …men såhär till sommar så hade en frisk smag också varit lockande! Kanske ”fruktbomb”! 😀

 • Svara
  Jessica
  5 april, 2016 at 06:43

  ”Pina colada” alltså ananas och kokos skulle vara supergod nu till sommaren! 😀

 • Svara
  Louise
  5 april, 2016 at 07:24

  Wow vad många goda smaker SISU hade, jag drömmer om HAllon/Lakrits och Dulche de leche protein!

 • Svara
  Lisa
  5 april, 2016 at 08:01

  Åh, det är så många smaker jag skulle vilja ha! MEN det jag verkligen önskar är kaffe & choklad, älskar den kombinationen och tänk vad fint om man kunde ha den färdig. Tänker mig typ mjölkchoklad då, så ganska söt, också kaffe på det. Mm…

 • Svara
  Julia
  5 april, 2016 at 09:46

  Åh hur kunde jag missa att de har vit choklad/citron? Lät ju supergott! Något annats jag skulle tro är gott är jordgubb/lime. Jag älskar den sura smaken lime ger och det passar perfekt till söta smaken av jordgubbar! Tror speciellt att den passar bra i sommar, göra glass och smoothies på, känns som en riktigt sommarfräsch smak. Annars kan choklad ju aldrig gå fel, kanske med hallon, apelsin eller kokos 😀

 • Svara
  Lisa
  5 april, 2016 at 12:08

  Jag har alltid önskat att det kunde finnas proteinpulver med smak av lakrits eller salmiak! Älskar allt som har med det att göra, så jag tror att även vassle i den smaken skulle funka för mig 😉

  • Svara
   Katrin
   5 april, 2016 at 22:11

   Kan tipsa om bodylab som har lakritssmak på vassle!

 • Svara
  Katarina
  5 april, 2016 at 12:13

  Vilken fin tävling! Rabarber säger jag, fräscht och syrligt. Eller varför inte rabarber-kardemumma som i en paj 🙂

 • Svara
  Anna
  5 april, 2016 at 14:00

  Det är ju inte riktigt sommar i Sverige ännu, men snart!
  Innan dess kan en ju i tanken försöka fly till solkyssta stränder och turkost vatten genom att dricka smaken Piña Colada! Sött och syrligt i balans. Och cocos! Yum! DET är mitt förslag.

  Bubblare: Saltlakris, Hallon+lakris & salted caramel (som på riktigt är salted!)

 • Svara
  malin
  5 april, 2016 at 14:12

  vad sägs om fläder

 • Svara
  malin
  5 april, 2016 at 14:13

  kanel bulle smak

 • Svara
  Bella
  5 april, 2016 at 14:16

  Kladdkaka med ett hint av sallt, pepparkaka, salted caramel, mocca och pumpkin spice 😀

 • Svara
  Emilia
  5 april, 2016 at 14:24

  Cookies and cream med cookie bitar i 🙂 Det är i alla fall min favorit questbar och hade älskat den i proteinpulver

 • Svara
  Sara
  5 april, 2016 at 15:44

  rabarber med vit choklas

 • Svara
  Ottilia
  5 april, 2016 at 16:02

  Åhh, vilken superduper tävling! En smak jag letat efter (tyvärr utan att hitta) är MANGO/VANILJ!!! Tror det skulle vara perfekt balans mellan sött/syrligt och hur gott som helst!

 • Svara
  Moa Ljung
  5 april, 2016 at 17:51

  Kort och gott – nutella! Choklad möter hasselnöt liksom. Tänker mig någon form av chiapudding med proteinpulver med smak av nutella i. Mmmmm. No more words needed!

 • Svara
  Linnéa
  5 april, 2016 at 19:18

  kanske fel årstid egentligen men för en som äter proteinbars och andra nyttigheter med smak av pepparkaka så är just pepparkaka det givna valet. Och för att ibland få lite variation så är apelsinchoklad självklart! Ooh, kan inte bestämma mig så säger båda, pepparkaka och apelsinchoklad 🙂

 • Svara
  Malin
  5 april, 2016 at 19:27

  Nu till sommaren vore nån tropisk smak som mango/passionsfrukt super gott!! Annars kan ju aldrig choklad slå fel, t ex en smak med Snickers eller Bounty 🙂

 • Svara
  Sara Kylhed
  5 april, 2016 at 20:54

  Detta är mitt hemliga förslag som jag VERKLIGEN vill hitta eller göra 🙂 Semla! Mums vad gott det vore – både att baka med och dricka med mjölk 😀

 • Svara
  Johanna
  6 april, 2016 at 08:39

  Jeg kunne tenke meg at smaken Salt Karamell ville vært MUMS! Både til bakverk og til eksempel som smakstilsetning i grøt! Jeg er en sucker for kombinasjonen salt/søtt og vet vi er flere der ute som sikkert ville elsket en salt kola-aktig smak 🙂

 • Svara
  Marielle Lundvall
  6 april, 2016 at 09:48

  Vilken rolig tävling! Här kommer mina tre tips på proteinpulversmaker i form av ett litet rim 😀

  Banan är en favorit som passar till allt,
  en blandning med nutella blir nog ballt!

  Citron mer dess syrlighet är en stor hit,
  i form av en cheesecake vill jag ha en stor bit!

  Nougatmousse på proteinpulver skulle vart min grej,
  smaklökarna skulle fått sig ett riktigt ståhej!

 • Svara
  Elsa
  6 april, 2016 at 14:04

  Åh vilken skojig tävling med både roligt format och priser som helt klart lockar. Vet inte hur många gånger jag sett dina recept och tänkt ”om jag bara hade haft det är proteinpulvret/jordnötssmöret/mjölet… etc.). Vore kul att utbredda sitt ”Fannyskafferi” lite! 😉

  Tar mig friheten att komma med två önskemål om vasslesmaker. Dubbel chans att gå från dröm till verklighet då liksom..

  1. Romerska bågar – alltså liksom en djup intensiv chokladsmak som bryts av med söt, fruktig apelsin. Bästa kombon och jag tror att vi är många som har en stark relation till de där chokladbitarna formade som apelsinklyftor som en köpte i lösvikt under barndomen. Så gott!

  2. Passionsfrukt & Vanilj – Nog för att choklad är en favorit, men ibland vill man ha nåt annat också. Och till sommaren är jag övertygad om att vanilj- och passionsfruktsprotein skulle göra sig galet bra i en kall smoothie eller ännu bättre – krämig glass. Börjar redan fantisera om receptidéer på detta. Viktigt med denna smak skulle vara att vaniljsmaken inte försvinner bakom passionsfruktssmaken som är en ganska intensiv smaksättare.

 • Svara
  isa
  6 april, 2016 at 16:02

  After eight smak hade varit grymt!

 • Svara
  Alfhild Hedelin
  6 april, 2016 at 18:01

  Hej!

  Hallon mörk choklad med bitar av hallon och choklad hade kunnat bli det lyxigaste vasslet nånsin! Håller tummarna nu 😉

  Kram Alfhild H

 • Svara
  Johanna
  6 april, 2016 at 22:04

  Åh vad roligt, jag har länge velat prova deras proteinpulver efter jag sett dig prata så gott om dem! 😀

  Det var jättesvårt att komma på en smak då det finns så mycket roligt man skulle kunna hitta på men mitt förslag landar på:
  MOROTSKAKA – vet inget proteinpulver med denna smaken. Jag är en chokladtjej men någonting som kan få mig att välja bort chokladkakan vid fikan är definitivt en riktigt god & krämig morotskaka!

  Många kramar
  Johanna

 • Svara
  Malin Jensen
  7 april, 2016 at 04:36

  Åh!! Frisk ananassorbet med en twist av lime till sommaren, eller någon typ av salted caramel.. Nomnom – det skulle få mina smaklökar att vattnas! Nomnom!!
  Tack för fin inspo! Kram Malin

 • Svara
  Malin Werninger "lilalconnie"
  7 april, 2016 at 11:07

  Men åh vilken härlig tävling! Hallon/granatäpple hade varit en frisk och god smak, särskilt nu till sommaren! Kram på dig <3

 • Svara
  Cecilia
  7 april, 2016 at 18:06

  Moccha latte, pekan-choklad, salta jordnötter-cookie dough, sea salt-choklad, drottningssylt, päron-kvitten, gammaldags vaniljglass, vindruva, choklad-lemon curd, apelsin-daim, rostade nötter…………. Muums….!

 • Svara
  Fanny-maria
  7 april, 2016 at 19:35

  Jag skulle älska chocolate chip cookie dough, saltad caramel, smultron, gräddkola, dulche de letche, mintchoklad, dumlekola och romerska bågar?

 • Svara
  Sandra
  8 april, 2016 at 21:36

  Alltså lätt saltlakrits eller salmiak med bitar av sockerfri typ turkiskpeppar/lakritskrisp! wow! Alternativt hallonlakritsskalle med frystorkade hallonbitar!

 • Svara
  Hanna
  9 april, 2016 at 06:08

  Eftersom jag befinner mig i Israel och bakverket halva finns överallt här, så har jag blivit mer och mer övertygad om att det är en perfekt smak på ett proteinpulver. Speciellt halva med mandelsmak tror jag på..

 • Svara
  Katarina
  10 april, 2016 at 06:40

  Åh jag är inne på svensk sommar, fläder-citron vore friskt och fräscht. Och svartvinbär, detta svenska superbär borde vi verkligen använda mer, om inte annat så för den fantastiska färgens skull! Om man tänker godis så är ju hallon – lakrits favvo! Å mus! Jag köper iallafall mina förslag så en kund får de ☺

 • Svara
  Erik
  10 april, 2016 at 10:13

  Honungsmelon!

 • Svara
  Jessica
  10 april, 2016 at 13:46

  Jag tror att ”salted caramel” hade varit supergod!! 😀

 • Svara
  Jessica Bergsten
  10 april, 2016 at 16:57

  Vassle med björnbär. Gärna ihop med vanilj. Kanske som en Drottningpaj med vaniljkräm ?

 • Svara
  Frida
  10 april, 2016 at 17:49

  Jag satt och funderade på vad för smaker jag skulle vilja ha, och söta smaker är ju alltid toppen, och då ser jag framför mig:
  Sisu S’mores! Smaken av choklad, marshmallows och grahamskex/digestive!

  Fast jag måste säga att jag väntar på lite Willy Wonka magi över alla dessa pulver, så lite mer matigt vore gott.
  Sisu Lasagne
  Sisu oxfilé med hasselbackspotatis
  Sisu Raw food-tallrik

 • Svara
  Maria Liljekvist
  11 april, 2016 at 18:51

  Jag tycker citron/lime är en toppen kombo så det föreslår jag eller varför inte hallon/mango.

Lämna ett svar