lifestories Stil och mode Vardagsuppdatering

Wyte Sportswear

Mina vänner brukar skämtsamt pika mig om hur jag de få gånger jag inte går i träningstights och oversize-linne, nästan uteslutande bär ”myskläder”. Hoodies, leggins och lösa sweatpants är typiska grejer jag hemskt gärna glider runt i. För ärligt talat – jag ser inget skäl att ”klä upp mig” dagar då jag ändå jobbar hemifrån och inte har något möte eller ärende i stan. Det skulle aldrig slå mig in att sitta hemma och jobba i jeans, liksom.

Förutom att plaggen jag bär gärna får vara mjuka och gosiga, så gillar jag kläder vars tyg har en så kallad ”vintage-look” (alltså är lätt melerade). Allra helst i en grå nyans. Därför var det med stor förtjusning jag igår öppnade ett paket från Sportamore, innehållandes en liten sneak peak på Wyte’s nya sportswearkollektion. Alltihop prickade så-himla-rätt för mig; mjuka, sköna kläder i olika melerade nyanser av grått + ett litet inslag av dov rosa.

wyte1wyte3 wyte2

Spontant blev mina favoriter de ljusgrå sweatpantsen ”Jacksonville” med breda muddar nertill och den matchande sweatshirten ”Boston”, de båda har nämligen vääärldens gosigaste insida.

Nedan ser ni mig i den V-ringade T-shirten ”Los Angeles” och shortsen ”San Fransisco”, båda i en lite mörkare grå färg. Och (!) shortsen har fickor, vilket jag gillar men har noterat är något som förvånansvärt ofta saknas på just mjukisshorts.

wyte5

Jag är övertygad om att samtliga av dessa plagg kommer användas flitigt framöver, och jag har redan varit inne både en och två gånger på Sportamore’s hemsida för att spana in resten av Wyte’s kollektion… en kan ju faktiskt inte ha för många gosiga myskläder eller sköna vardagsplagg.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar