kitchenstories

Så gör du vackra avokadorosor

Har du instagram? Följer du matkonton, och kanske framför allt ”gröna” sådana? I så fall har du nog inte kunnat undgå den senaste så kallade ”avokado-trenden” som i alla fall mitt flöde svämmar över av just nu. Jag talar såklart om avokadorosen.

Jag äter själv minst en grön ros om dagen just nu, för förutom att jag tokgillar avokado, så är de ju så fina att se på!

avokadorostallrik

Jag gillar fin mat. Vackra upplägg som frestar både smaklökar och öga gör mig liksom lite extra lycklig. Många skulle nog kalla tiden jag lägger på uppläggning av mat (framför allt jämfört med tiden det tar mig att sedan äta samma mat..) för näst intill absurd. Det är möjligt. Men jag blir verkligen uppriktigt glad av att se en fin tallrik, så för mig är det värt tiden.

Avokadorosor gör man dock riktigt snabbt när man väl ”fått in snittsen”. Söker man på antingen instagram eller gör en snabb googling hittar man cirka tusenochen steg-för-steg-guider, men för att göra det enkelt för er; här är en bra ”mini-tutorial”.

avokadoros2avokadoros1

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Hannah
  28 maj, 2016 at 14:16

  Får man fråga vad du brukar äta till frukost? 🙂

 • Svara
  Hannah
  28 maj, 2016 at 14:16

  Får man fråga vad du brukar äta till frukost? 🙂

 • Svara
  Karin Fitness & Hälsa
  29 maj, 2016 at 20:35

  Åh, så fint! De rosorna har jag inte sett i mitt flöde så det var fint att få se hos dig!

 • Svara
  Karin Fitness & Hälsa
  29 maj, 2016 at 20:35

  Åh, så fint! De rosorna har jag inte sett i mitt flöde så det var fint att få se hos dig!

 • Svara
  Anna Jansson
  30 maj, 2016 at 11:22

  Typiskt bra vetande ju 😉 jag ska prova på direkten

 • Svara
  Anna Jansson
  30 maj, 2016 at 11:22

  Typiskt bra vetande ju 😉 jag ska prova på direkten

Lämna ett svar