lifestories Okategorierat Vardagsuppdatering

Månadens THB, eller som jag skulle kalla den; Gottis-boxen

Nu var det ett tag sedan jag visade upp innehållet i en ”månadens box” från The Healthy Box, och det främst för att mycket varit sådant som jag skrivit om tidigare. Eller så har det varit saker som jag av en eller annan orsak inte haft lust att skriva om. För så är det ju – jag skriver bara om sådant som jag uppriktigt tror att ni är intresserade av.

…eller om saker som jag gärna understryker att jag är intresserad av, hehe. Som typ gottis. Mellis. Snacks. Små goda grejer jag gärna mumsar flera gånger om dagen. Månadens box från THB innehöll i princip enbart just precis sådant, hurra!

THBjul16-ett

En Sport-Crunch från Nutri-Nick, en Clif Bar (i den enligt mig godaste smaken), choklad och lakrits från Nellie Dellies och så en ”Super Seeds ’n’ Berry” från Parrots. Ja, ni känner väl igen de flesta då det är favoriter jag nämnt tidigare, med andra ord en himla fin samling av gottis, det här!

En produkt jag blev lite extra glad av att hitta i boxen var en müsli från mymuesli. Jag har sett att den portionsförpackade müslin i olika smaker kommit till Sverige, även om produkten i sig inte är en nyhet för min del; jag har inför i princip varje hemresa från Schweiz köpt med mig just en mymuesli att äta under resan. Bara att packa ner i väskan, eventuellt komplettera med en liten yoghurt eller liknande från någon kiosk man passerar på vägen, för att sedan äta ”on the go”. Så himla smidigt!

THBjul16-treTHBjul16-tva

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar