Inspiration och pepp inspirationstories Okategorierat Tankar om ting Träning Vardagsuppdatering

Powerwoman-boost när Fanny Ahlfors gästar Tyngre radio

En av mina favoriter på instagram är Fanny Ahlfors (på instagram heter hon fanny_josefine) och i förra veckan gästade hon en annan favorit; Tyngre radio. För mig är Fanny powerwoman personifierad. Att hon är galet stark visste jag givetvis sedan tidigare då jag alltså följt henne på instagram i vad som känns som ”alltid”, och när jag lyssnade på nämnda poddavsnitt förstärktes den redan fina bild jag hade av henne.

Fanny verkar ha en så vettig, sund och härlig inställning till träning och det hon gör. Det syns i hennes instagramflöde och det hörs när hon talar i radion. När de talade om kroppen, vikten och ”den optimal formen” och Fanny fick frågan om hon trodde att hon skulle ”tjäna eller förlora på att addera exempelvis muskelmassa” svarade hon så himla bra tycker jag, såhär:

Jag tänker inte riktigt så… utan jag tänker mer att jag vill klara vissa saker, och då formar sig kroppen därefter. Nu väger jag mig inte alls, jag vet bara att jag har aldrig varit såhär stark.

Så uppfriskande och så härligt att lyssna på detta avsnitt av Tyngre! Jag gillar alltid att lyssna, men det här var verkligen en fin powerwoman-boost som jag hoppas och tror att många lyssnar på och uppskattar lika mycket som jag gjorde. Skärmavbild 2016-08-01 kl. 15.21.44

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Fanny_ Josefine
    9 augusti, 2016 at 13:34

    Tack snälla fina Fanny! Det värmde att läsa =)

Lämna ett svar