Inspiration och pepp inspirationstories Okategorierat Tankar om ting Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

Lästips inför helgen: Lorena Gustavsson’s krönikor på Tyngre.se

Ett av de nyaste tillskotten hos Tyngre är skribenten Lorena Gustavsson. Hennes krönikor är viktiga, och jag tycker det är så himla himla fint och bra att hon fått utrymme att skriva just hos Tyngre. Självklart skriver Lorena väldigt bra, men det är något mer, något jag gång på gång slås av när jag läser hennes texter men ändå har svårt att sätta fingret på vad exakt det är.. Jag tror det är hennes sätt att ta upp och vidröra ämnen som dels är svåra att skriva om alls, men framför allt läskiga att skriva om, då budskapet så lätt landar galet hos läsaren.

Mina personliga favoriter från Lorena är ”Våga äta!” och ”The Devil is in the details”, men du hittar alla hennes krönikor skrivna för Tyngre HÄR.

tyngrelorena

Följ Lorena instagram på: typisktlorena

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Klara
  2 september, 2016 at 11:43

  Fråga! NÄR ska du vara med i Tyngre radio?? Typ för länge sedan, enligt mig

 • Svara
  Lorena
  8 september, 2016 at 17:26

  Men åååh kärlek till dig!!!

Lämna ett svar