Efterrätt och gotte Inspiration och pepp Kost Mellis & Kvällis Recept Tävling Vardagsuppdatering

Vinnare i Myprotein-tävlingen (och rabattkod till er ALLA)

Det är så roligt när ni fyller kommentarsfältet med inspirerande idéer och fina ord (tack!) och jag önskar verkligen ni alla kunde få era önskningar. De två rabattcheckarna på 100:- går till Emelie Wallin och Josefin (din idé om croissanter fick det att fullständigt vattnas i munnen!) och om ni mailar mig (fanny@roethlisberger.se) så ska ni få era rabattkoder. Grattis!

Som extra ”tröst-pris” för er alla har jag fixat en kod som ger er 20% rabatt på samtliga produkter i livsmedelskategorin. Från och med nu, till midnatt måndag, kan ni ange koden FANNY20 för att utnyttja rabatten. Hoppas ni hittar massa skoj att prova!

Men tyvärr kunde bara en vinna stor-priset denna gång, och efter lite överläggning blev vinnaren Björn med motiveringen;

Min sambo har börjat läsa din blogg och fått lust att laga mat igen! Hon har varit deprimerad och inte orkat bry sig om matlagning på flera veckor, fram tills igår då hon gjorde din rödbetskaka och pumpasås. Det var så roligt att se henne laga mat igen och vara glad! Nu låter det ju som att jag är värsta mansgrisen och inte lyfter ett finger hemma, det är inte så jag menar, men hon har verkligen gillat att laga mat och jag hjälper till så gott jag kan. Men jag har inte riktigt kunskapen än att vara matlagningsledaren utan gör mig bäst som assistent. Så när hon inte orkar vara projektledaren så blir det mest enkla saker som funkar men som inte är så kul.

Om jag vinner så vill jag överraska henne med en Total Breakfast (för de gånger man inte orkar göra frukost – kan vara bra att en backup-plan), mandelsmör som fyllning i praliner och Salted Caramel-protein för att det låter som att man kan göra goda efterrätter av det. Tillsammans kan vi säkert hjälpas åt att göra något gott.

Jag hoppas ni tillsammans kan hitta på mycket skoj i köket framöver, Björn! Maila mig (fanny@roethlisberger.se) så ordnar vi så du får hem din vinst 🙂 Några tips för mandelsmöret, utöver din goa idé med pralinfyllning, är den här gröna smoothien, den här underbara cheesecaken, och sist men så långt ifrån minst : mitt favorit raw-gotte – ”Trippel Himmel”. Här hittar man även alla mina inlägg jag skrivit innehållandes ordet mandelsmör.

trippelhimmel1

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Liselott
  23 oktober, 2014 at 06:03

  Åh, stort grattis till de som vann!

 • Svara
  Liselott
  23 oktober, 2014 at 06:03

  Åh, stort grattis till de som vann!

 • Svara
  Josefin
  23 oktober, 2014 at 09:28

  Åh vad roligt att du gillade croissant-idén och tack för vinsten!

 • Svara
  Josefin
  23 oktober, 2014 at 09:28

  Åh vad roligt att du gillade croissant-idén och tack för vinsten!

 • Svara
  Björn
  23 oktober, 2014 at 17:42

  Tack, vad roligt! Och tack för receptlänkarna!

 • Svara
  Björn
  23 oktober, 2014 at 17:42

  Tack, vad roligt! Och tack för receptlänkarna!

Lämna ett svar