Okategorierat Tävling workoutstories

Tävla om biljetter för dig och en vän till Color Run Night Stockholm

– ett tävlingsinlägg i samarbete med o.b.® och Compeed

obcompeed5 obcompeed2

Colour Your Period – så heter den kampanj o.b.® jobbar med under 2016. Med kampanjen vill o.b.® öka medvetenheten bland flickor och kvinnor om att det är viktigt att lyssna på sin egen kropp för att må bra under menscykeln. Namnet är inspirerat av de olika färgerna på deras tampongförpackningar, för att påminna om att det är bra att blanda tampongstorlekar.

Just det där med val av tampongstorlek är nämligen något o.b.® märkt att det råder stor osäkerhet kring; de flesta blöder olika mycket under en mensperiods dagar, men använder ändå alltid en och samma tampongstorlek. Eftersom de olika tampongerna absorberar olika mycket vätska är det bästa att blanda olika tamponger (ena dagen rosa nästa dag grön etc.) och helt enkelt matcha färg/storlek mot hur mycket man blöder.

obcompeedvaska

Vi upplever alla vår mens på olika sätt, exempelvis när det kommer till huruvida vi känner för att träna under mens – en del vill helst bara ta det lugnt när de har mens eller PMS, andra går gärna på kickboxning, och några kanske upplever att just de där dagarna är yoga det som lockar mest. Vi är olika, och vi behöver olika. Med eller utan mens, poängen är att mens inte ska vara något som hindrar oss från att göra det vi vill göra. Punkt.

obcompeedtavla– i samarbete med o.b.® och Compeed

Har du hört talas om The Color Run? Det är ett lopp som sedan 2012 anordnas runt om i Europa under sommarmånaderna, ett lopp där det inte handlar så mycket om prestation utan snarare om fest, glädje, individualitet – och färg! The Color Run är nämligen ett lopp utan tidtagning, och det finns bara två enkla regler för att vara med;

 1. Du ska ha vita kläder på dig vid start.
 2. Du ska vara täckt i färg när du når mållinjen.

För deltagarna blir täckta av färg från topp till för varje kilometer de springer, här är en video från The Color Run i Stockholm 2014;

Saker som mens eller skavsår ska inte hindra dig från att sätta färg på livet och göra precis det du vill göra. Det är jag, o.b.® och Compeed överens om, och därför vill vi nu gå ihop och ge dig chansen att vinna biljetter till The Color Run Night Stockholm den 17e September. För att vara med och tävla;

 1. Kommentera det här inlägget och dela med dig av ditt bästa knep för att sätta lite extra färg på tillvaron. Berätta också gärna vem du skulle ta med dig för att springa loppet!?
 2. Var noga med att skriva namn och epost så att jag kan kontakta vinnarna!

Fem vinnare får två biljetter (till ett värde av 410:-/styck) – en till dig och en till en vän! Tävlingen avslutas på onsdag den 14 september. Lycka till!

obcompeed1obcompeed4

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

PS: raden ovan ska alltid skrivas ut, även om denna vinsts totala värde är för lågt för att det ska bli någon vinstskatt. Så no worries.

Du kanske gillar

18 Kommentarer

 • Svara
  Frida
  9 september, 2016 at 16:21

  Bästa tipset för en färdglad vardag: gör något annorlunda varje dag! Det behöver inte alltid vara stort, en ny sorts glass duger gott eller varför inte gå baklänges från jobbet? Och glöm inte testa att ta på ”fel” sko först!

  Om jag vann biljetterna skulle jag ta med mig min bästa vän som så länge prata om att hon vill springa color run men aldrig tagit sig för att boka!

 • Svara
  Louise Siljeholm
  9 september, 2016 at 18:08

  Med ett leende mot främlingar och en glad attityd. Mer vardagsglädje helt enkelt. Skulle ta med mig min bästa väna och pappa.

 • Svara
  Sofia
  9 september, 2016 at 18:35

  Åh vad roligt! Har alltid velat testa ett color run lopp, ser så himla glädjefyllt ut! Jag skulle vilja uppleva det tillsammans med min underbara vän Sandra Jutbo!
  Mitt bästa tips för att sätta extra färg och glädje i tillvaron är att tänkte på smådetaljer som kan ge den där extra lyxiga/positiva känslan. Som att köpa hem lite blommor att sätta inne, kanske lite färska bär att toppa måltiden med, något litet roligt och spontant som du hittat på stan med inte egentligen ”behöver”. Att försöka hitta sina egna små guldkorn som faktiskt kan liva upp vardagen ganska så rejält!

  Kram!

 • Svara
  Hanna Fornhem
  10 september, 2016 at 10:42

  Jag är gärna med och tävlar. Det vore kul att springa med min son som fyller 11 nu i september. Han har önskat sig en pokemonpromenad i Stockholm med god mat mm. Det vore kul att slå ihop med ett lopp ihop.

  Jag har hoppat på en utmaning, färgglada onsdagar. Så nu satsar jag på att sprida det till kollegor och elever också. Finns ingen hejd på hur mycket färg man kan ha på onsdagar 🙂

 • Svara
  Felicia
  11 september, 2016 at 15:37

  ÅH VILKEN ROLIG TÄVLING!!! 😀
  Mitt bästa tips för en färggladare vardag är faktiskt att bokstavligen talat sätta färg på tillvaron med färgglada kläder. Jag älskar att ha färg på mig, oavsett om det är på gymmet eller till jobbet. Det livar upp stämningen och ger ett leende på läpparna både för dig själv och folk i din omgivning 🙂
  Om jag vinner så skulle jag vilja ta med mig min syster. Hon är min bästa vän och det här hade varit ett fantastiskt sätt att få umgås på 🙂

 • Svara
  Josefin
  11 september, 2016 at 16:25

  Mitt bästa tips är egentligen flera tips: att sätta på sig färgglada kläder – framförallt träningskläder eftersom det går att kombinera alla möjliga färger där som inte alltid passar sig i yrkeslivet, att välja färgglada livsmedel såsom grönsaker och frukt (goda sallader, färsk frukt och bär, smoothies och färskpressad juice) och att vara positiv och glad, sprida positivitet och glädje och sätta färg – symboliskt, mentalt – på livet och vardagen.
  Om jag vann skulle ta med min sambo som en rolig dejtaktivitet.

 • Svara
  Josefina Andersson
  11 september, 2016 at 16:31

  Min färgklick i min vardag är alla gånger min 3åriga dotter. Att se världen ur hennes perspektiv och stanna upp här och nu, är något som hon påminner mig dagligen om och det är underbart! Skulle ta med mig min bästa vän som nyss tagit lärarexamen, så stolt över henne! Hon har länge pratat om det här loppet och det vore kul att överraska henne med biljett!

 • Svara
  Anna
  11 september, 2016 at 18:20

  Älskar färg och det syns både på mig i mitt hem. Stark, klara färger med ett matchande leende är oslagbart! Vinner jag startplats blir det en utmaning att hitta helvita kläder i min garderob till starten ?
  Tar med mig min fina sambo, så får vi samtidigt en minisemester i storstan!
  zizzy@spray.se Anna

 • Svara
  Jenni
  11 september, 2016 at 18:44

  Jag har alltid varit en person som tränar i svarta kläder. Men för ca ett år sedan bestämde jag mig för att satsa på färg istället! Ångrar då att jag inte gjort det tidigare. Shit vad livet blir roligare av bara lite färg! Skulle absolut springa med en tjej från mitt jobb. Hon vill komma igång med sin träning och jag försöker peppa henne så mycket det går. En sån här rolig tävling skulle hon inte kunna motstå!

 • Svara
  Carolin W
  11 september, 2016 at 20:33

  Tar med min underbara tokiga lillasyster 30+ För hon är alltid redo att hänga på ! Vad gör en gladare än ett färgglatt 80-tals gym pass. Många skratt där! Annars är jag en äkta ginger ? Alltid färgglad & med stort leende!

 • Svara
  Maria Öberg
  12 september, 2016 at 12:58

  Jag försöker alltid eftersträva balans i livet. Jag brukar lyxa till det med en glas fint vin till maten efter träningen, en middag på stan mitt i veckan med mina fina vänner, krama lite extra på min sambo på morgonen innan jobbet och säga till personer i min närhet hur mycket dom betyder för mig.
  Små saker som gör livet mer färgglatt och kärleksfullt 🙂
  Den jag skulle vilja ta med mig är Rebecka Feldhof, då hon är min bästa tränings- och vin- partner någonsin 😉

 • Svara
  Katrin
  12 september, 2016 at 15:31

  Måla naglarna! Så enkelt och förvånande peppigt sätt att sätta färg på tillvaron! Välj en färg du gillar och varje gång du kollar på dina händer (vilket ju är en heeeel del gånger under en dag) så blir livet lite lite roligare!

  Jag skulle ta med mig min springa-lopp-kompis Beckis! Vi springer alltid lopp tillsammans och har pratat om color run men inte fått tummen ur, så det vore så himla kul att överraska henne med detta. Senast sprang vi tjejmilen och i slutet av september blir det Lidingöloppet 15, vore perfekt att bryta av med ett lite kortare, färggladare och roligt lopp!

 • Svara
  Anja
  12 september, 2016 at 16:38

  Haloj Fanny! Jag vill först och främst säga; vilken rolig och färgglad tävling!
  När jag vill lysa upp min tillvaro tar jag vara på nuet. Ges till exempel möjligheten att träffa underbara människor, få uppleva eller prova något nytt – ta jag den! I slutändan ångrar man bara det man inte gjorde, som man brukar säga.

 • Svara
  Liza Amazonen Bustad
  12 september, 2016 at 18:13

  Haha, analyserande jag läser alltid bara exakt det som står så att säga, så jag tänker ögonblickligen ”nagellack! Grönt! Och rosa! Om vartannat, guuuuud så snyggt!!” Antar att det får bli mitt svar, trots att jag såg alla andras härliga, igenomtänkta svar ? ? Jag tar med mig Marie, min sponsor inom tolvstegsprogrammet, hon orkar peppa mig igenom ett sådant stort steg som ett lopp! Puss ✨?✨

 • Svara
  Amanda
  12 september, 2016 at 18:41

  Byter hårfärg ofta! Det är så kul!!! Skulle vilja ta med min mamma som springer varje dag! Så kul!

 • Svara
  Cecilia
  13 september, 2016 at 00:07

  Jag gillar att sätta färg på min tillvaro genom att alltid ha någon färg i mittbena på huvudet, jag tar helt enkelt ögonskugga eller liknande och fyller i benan, ingen dag är den andra lik! Ibland blir det lite glitter o runt Pride blir det alla möjliga färger!

  Jag skulle ta med min vän Andreas, han är underbar o är den som fick mig att börja springa o ta hand om själv från första början!

 • Svara
  Anna Östlund
  13 september, 2016 at 08:18

  Mitt bästa knep för att sätta lite extra färg på tillvaron är att unna sig vardagslyx! Detta gör jag genom att t ex köpa extra god mat, gå på bio eller varför inte unna mig en skön löprunda efter den vackra ån. Detta är saker jag förut endast gjorde på helger, men har börjat göra sådant även på vardagar – veckan blir så mycket roligare och färggladare då! Jag vill ta med mig min sambo, så att vi båda kan få en extra färgglad kväll 🙂

 • Svara
  Annika Nilsson
  14 september, 2016 at 07:03

  Färgglada ballonger sätter färg på tillvaron! Varför inte lite färgglada ballonger på kontoret! Det livar upp!
  Tar gärna med mig min bästa väninna!

Lämna ett svar