Inspiration och pepp Press & Event Recensioner Stil och mode Tävling Träning Vardagsuppdatering

Rabattkod från mig – och ny färg hos Wallderinska!

När jag såg uppdateringen av lookbooken hos Wallderinska tänkte jag ett par saker:

 1. varför var inte jag där, iklädd DET DÄR?!?!

wallwhite

Nej okej det var typ det enda jag tänkte.

Att jag också vill göra armhävningar på en strand i Thailand iklädd vita wsportswear-kläder med gulddetaljer. Ja och så hade jag gärna varit brun och så också. Men jag tänker liksom ignorera min rådande hudton och ändå dressa upp i den nya färgen – för den är ju så snygg.

Precis som de tidigare färgerna (svarta m guld/silver, mörkblå m guld/silver) så är kläderna stilrena och framhäver det vackra kvinnliga (oavsett kroppsform..). Det jag personligen diggar mest och som egentligen är den främsta orsaken att jag i princip alltid tränar i wsportswear-kläderna, är dock de sitter där de ska och är så sköna. Håller formen tvätt efter tvätt. De är ”knöböjssäkra”, om ni förstår vad jag menar… 😉

När jag gillar grejer vill jag gärna att ni också ska få gilla. Gäller det ätbart vill jag bjussa på smakprov och fina erbjudanden på spännande ingredienser. Nu när jag själv äger fyra set av dessa kläder och uppriktigt gillar allt från tanken bakom till produktion till slutresultat, så är det ju inte mer än rätt att jag i alla fall fixar en rabattkod till er. Så ni kanske också provar och förstår vad jag snackar om!

Därför kan ni från och med nu ange koden FANNY i kassan för 100kr rabatt. Alltid liksom. Vecka 9 släpps de vita kläderna och då kommer jag ha tävling i bloggen där en av er har chansen att vinna ett linne. Bara en liten teaser, liksom. Tröstpris har jag också. Håll utkik! (och HÄR hittar ni direkt till hemsidan och shoppen)

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Karin
  8 februari, 2015 at 13:37

  Snyggt!

 • Svara
  Elisabeth
  10 februari, 2015 at 05:44

  Hur är storlekarna i förhållande till måttbandsmått? S, tex, säger egentligen ingenting och jag hittar ingen storlegsguide på deras hemsida :/

  • Svara
   Elisabeth
   10 februari, 2015 at 05:48

   Nvm, hittade till slut. Kanske en smaksak men en separat länk till storleksguide är aldrig fel imho (sitter på mobilen, kanske annat upplägg via dator?) 🙂

   • Svara
    roethlisberger
    10 februari, 2015 at 15:17

    Hej! Förlåt hann inte se din kommentar innan du hann skriva nästa 😉 jag ska vidarebefordra din tanke om storleksguiden och länkning dit till mina vänner på wallderinska! Själv har jag i alla fall S, har också ett par i XS och de funkar absolut men föredrar storleken större! Jag är normalt S i tights, så man bör helt enkelt ta sin vaniljs storlek!

Lämna ett svar