healthstories Okategorierat Tyngre Psykbryt Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

Tyngre Psykbryt: Att sålla i flödet

Igår släpptes avsnitt nummer 2 av Tyngre Psykbryt, där vi snackar om att sålla i flödet.

Något jag ofta tänker på och är noga med att poängtera när det talas om sociala medier och hur de påverkar oss, är att vi väljer vårt flöde. Det är givetvis både positivt och negativt, och kan både hjälpa och stjälpa. Det må låta simpelt och rätt självklart kanske, att inte följa människor vars uppdateringar gör oss illa till mods eller på något sätt får oss att må dåligt. Men alla som spenderat tid på sociala medier en tid vet att tja, det är inte alltid så enkelt ändå. Vi påverkas av olika saker på olika sätt under olika perioder i livet. Vi tar helt enkelt in olika intryck på väldigt olika sätt och ibland (ärligt talat för det allra mesta) påverkas vi dessutom omedvetet av det vi ser.

Jag fick inte på långa vägar med allt jag skulle vilja ha sagt i detta avsnitt, men med största sannolikhet lär vi återkomma till ämnet framöver i podden, så då ska jag se till att få in lite mer tankar och åsikter 😉

tyngrepsykbryt2

Podden finns där poddar finns + på Tyngre’s hemsida HÄR

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Jes
  4 december, 2016 at 12:14

  Kommer dessa på Spotify framöver? Letade när fösrsta släpptes men då hittade jag inget :/

  • Svara
   roethlisberger
   8 december, 2016 at 19:19

   Hej! Jag har ärligt talat ingen aning om hur det funkar med poddar och spotify, då jag själv aldrig lyssnat där. Finns Tyngre’s andra poddar på spotify? Isfl borde våran komma dit också 🙂 men eftersom det inte är jag som sköter själva uppladdningen av avsnitten vågar jag inte svara säkert

 • Svara
  Cassandra
  4 december, 2016 at 14:55

  Det var ett SÅ bra avsnitt, precis vad jag behövde höra igår! Har själv känt att mitt självförtroende sänkts, att jag mår dåligt och blir ledsen av vissa instagram-konton ibland. Du fick mig att inse att det inte är ”fel” att avfölja personer som på ett eller annat sätt triggar en till att må psykiskt dåligt. Tack! <3

Lämna ett svar