lifestories Okategorierat Träning Vardagsuppdatering

Lördagsutflykt till Sweden Barbell Club

Igår åkte jag med några vänner för att besöka Sweden Barbell Club, ett gym jag hört mycket gott om och länge har velat besöka. Nala fick följa med också! Nyfiken i en strut, var hon såklart;

sbc2 sbc7

Lokalen är precis sådär som jag älskar, med mycket ljus och öppna ytor. Den ”rougha” känslan som den specialbyggda strongman-utrustningen ger balanseras upp på ett ypperligt sätt av vita stenväggar och ordning och reda bland det stora utbudet av övrig träningsutrustning. Åh, här trivdes jag verkligen! Tror jag sa till min vän Aron att ”här hade jag LÄTT tränat om jag bott i Stockholm!” – för vilken liten guldgruva alltså.

sbc4 sbc5

På Sweden Barbell Club’s hemsida kan man läsa raden ”Sweden Barbell Club är old-school och inbjuder till hård träning för alla.” och ja, det tycker jag sammanfattar riktigt bra faktiskt.

Själva träningen för dagen blev för min del mest farmers walk. Aron sprang med 163kg i var hand, medan jag kom till 93kg i var hand – och då hann jag ungefär 4,5 meter innan jag snubblade över mina egna fötter och rev upp handflatorna. Ha, så snopet… [video finns på min instagram]

sbc6 sbc1sbc3

Grabbarna avslutade med lite pressar och säck, medan jag satt bredvid och drack Nocco Skum Tomte, körde några enstaka set knäböj, busade med Nala och tja, bara chillade och hade det rätt fint!

Det här var en väldigt välbehövlig utflykt, och jag hade en fin lördagseftermiddag i Stockholm på Sweden Barbell Club. Så himla snällt att jag fick ha med min lilla tjej också! Som för övrigt skötte sig strålande och fick en hel drös nya kompisar som med glädje både busade med- och tog emot hennes pussar. Världens bästa hund, är vad hon är!

sbc8

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Isabel Boltenstern
    16 december, 2016 at 22:22

    Okej, nu spammar jag dig på ALLA dina sociala medier känner jag, men måste bara säga (IGEN) att din hund är HELT fantastiskt söt!

Lämna ett svar