Vardagsuppdatering

Fredag och flytt

Fredag. Men inte vilken fredag som helst, för som ni kanske redan har hunnit lista ut med tanke på min nya header är jag fr.o.m nu officiellt en i gänget hos Hälsa & Fitness. Ni hittar mig fortfarande på samma adress (=mitt krångliga efternamn ingen kan uttala) och jag kommer givetvis fortsätta blogga om sådant jag tycker är lite extra fint, viktigt och relevant. Ibland bloggas det nya chokladfavoriter, andra gånger snackar jag helst om marklyft, och ibland vill jag ta upp det där med psykisk ohälsa. Med andra ord innebär min lilla ”bloggflytt” inga större förändringar för er som hängt med mig ett tag, och jag hoppas såklart att ni vill fortsätta hänga med!

Jag tänkte leta upp någon rolig ”om mig”-lista att blogga i dagarna, för att presentera mig lite för eventuella nya läsare. Har ni något bra tips på en sådan lista, kanske? 

Det här blir kul hörrni! Jag har haft kontakt med Hälsa & Fitness i många månader nu och hunnit bli väldigt förtjust i de härliga människorna bakom tidningen, hemsidan och bloggarna. Det känns rakt igenom helbra, och nu när vi äntligen är igång ser jag fram emot att kunna köra vidare med de projekt jag fått sätta på hold ett tag. Snart kommer youtube-kanalen upp, till exempel! Jag är ungefär lika delar superpepp och supernervig, haha. Men det blir nog kanonbra!

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Mille
  7 april, 2017 at 22:59

  Välkommen i gänget! Du är en stor inspiration så känns oerhört roligt att ”ha dig nära” ?

 • Svara
  Trail & Inspiration
  9 april, 2017 at 21:00

  Hoppas du kommer trivas! 🙂
  Jag måste bara påpeka att det ev. är något konstigt med feeden via t.ex. bloglovin. Jag får upp MASSOR av inlägg/artiklar från hälsa & fitness som inte är dina och då har jag inte ändrat några inställning, utan antar att du själv har flyttat dina följare/adress där. Just sayin.

  Kram M

 • Svara
  Elsa
  12 april, 2017 at 13:04

  Åh vilken roligt överraskning att få dig som ny ”bloggsyster”. Jag har följt din blogg länge och testat de flesta av dina recept. Tokgillar verkligen både dina texter, bilder och recept!

Lämna ett svar