Okategorierat Vardagsuppdatering

Helgfint

Nala fick sitt första löp i veckan och har varit påtagligt tröttare än vanligt, och även matte har varit tröttare än vanligt senaste tiden så denna helg fick bli en lite extra lugn och vilsam helg.

I fredags kväll packade vi ihop en enkel matsäck, fyllde kaffetermosen och körde ut till sjön. Jocke fiskade, Nala hejade ivrigt på och jag mest åt en himla massa melon och njöt av en fantastiskt fin kväll med de bästa jag har.

Vi kom hem runt midnatt och tog en härlig sovmorgon idag. Sedan kände vi för att på nytt packa den stora picknickkorgen och ta oss till sjön. Så det var precis vad vi gjorde; resten av dagen spenderades på en filt i gräset med diverse gott att äta och dricka.

Åh, sådana här helger är så fina. För att inte tala om viktiga. Jag tänker på det varje gång nu när jag äntligen börjar bli bättre på att ta helg och vila ordentligt, att herregud så viktiga de här återhämtningsstunderna är. 

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar